Ovis gyerekek anyukái! Meddig tart ez az 1 hét ovi 1-2 hét otthon?
Figyelt kérdés
Elegem van, a hajam égnek áll asok betegségtől. Szeptemberben kezdtük az ovit, azt hiszem azóta 3,5 hetet járt a gyerek. Volt már bárányhimlő, mandula, fülgyulladás, lázas vírus, a calici vírust csak azért úsztuk meg, mert mikor vittem volna gyógyultan szóltak, hogy ez van, és még maradtunk inkább itthon. Most hangszál, és légcsőgyulladás. Idén már nem is megyünk! Meddig tart még? Előtte soha nem volt beteg, nem neveltem burokban, jártunk minden fele, rengeteg gyerekkel érintkezett.
Nem csinálok mást csak betegeket ápolok, mert így vagy úgy a 10 hónapos kicsi is elkap szinte mindent! :(
2011. dec. 7. 14:47
11/11 anonim válasza:
9-es. Ja még azt elfelejtettem írni, hogy tudod te, hogy én mennyi csokoládét ettem gyerekkoromban? Sajnos nagyon sokat! Volt akkor is csoki, cukor, nem a mai világban van csak. Szerintem ugyanúgy megették a gyerekek, sőt, most talán még jobban figyelnek a szülők a helyes táplálkozásra, sokkal jobban benne van a köztudatban, mint akkor volt, a mi gyerekkorunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!