Anyukák/Apukák! Magatokra zárjátok az ajtót amikor otthon vagytok?
Figyelt kérdés
Változott ez, mióta gyereketek van?2012. aug. 3. 12:25
1/25 anonim válasza:
Csak éjjelre zárjuk be..Még nincs gyerek,vagyis még a pocakban van.30 hetes vagyok.Nem hiszem hogy ez változni fog amikor már meg lesz a picur is!
2/25 anonim válasza:
én igen egyedül egycsaládi házba kutya van de minek magyravizsla mindenkit körül ugrál erröl ennyit van egy 2 éves lányom jobban féletem mint bárki mást és nem akrom hogy kimenjen és megrémítse a kutya vagy nem találom mert kiosont a kertbe
3/25 anonim válasza:
és te?
(föleg a kulcsi este miatta mi a szomszédságunkba volt! második válaszolo
4/25 anonim válasza:
természetesen, a bejárati ajtó mindig zárva van. rengeteg a besurranásos lopás,vagy akár a gyermekeim lépnének le pillanatok alatt.
5/25 anonim válasza:
1-es vagyok ismét!
Nekünk Rotink van és nagyon jó házőrző és azért nem is zárjuk napközben!
6/25 anonim válasza:
Az en fiam ketevesen fogta magat, kinyitotta a bejarati ajtot es kivandorolt. Eppen a mosogatogepet pakoltam o meg nezte a meset delelott. meg szrencsre utolertem a kertben es nem ment ki az utcara. Na azota kulcsra zarom az ajtot es ki is veszem a zarbol a kulcsot mert kepes elforditani es kinyitni. :)
7/25 anonim válasza:
ja, és éjjel természetesen bezárjuk!
8/25 A kérdező kommentje:
Éjjelre természetesen zárjuk, de így is nagyon tartok attól, hogy amíg mi az emeleten alszunk, betörnek.
Nappal nem szoktam zárni, sőt amíg a lányom fel nem fedezte az ajtót még nyitva is volt.
2012. aug. 3. 12:35
9/25 anonim válasza:
Most már zárom nappal is! Első sorban a biztonság miatt (bár van 3 kutyánk), másod sorban pedig azért, mert itt a környékbeli településeken nem tanultak meg az emberek kopogni, majd kivárni, amíg kinyitom az ajtót! Gyűlölöm, hogy kopogás nélkül rárontanak az emberre.
10/25 anonim válasza:
Pont tegnap boltból jövet nem zártam vissza..a 18 hós fiam amig Én a szatyrot pakoltam szépen világgá indult..lement 15 lépcsőfokot és a lépcsőház ajtóban kaptam el...eddig else érte a kilincset..na azóta megy az ajtónyitogatás..3szor is megnézem bezártam e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!