Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Van közületek valaki otthon,...

Van közületek valaki otthon, GYET-en?

Figyelt kérdés

Ez a gyermek nevelési támogatás,ha jól tudom és a harmadik gyerekkel lehet majd otthon maradni. Van aki ezt igényelte? Én szeretnék majd a harmadik után itthon maradni, mert kisvárosban élek és a munka lehetőség egy nagy nulla. A két nagyobbik fiam most 3 és 5 éves, így ha a kicsi is megy oviba, nem tudom hova vesznek fel három kis gyerekkel. Így lenne pár évem még otthon, aztán meg majd lesz valahogy. Na de mindegy is, nem ez a lényeg. Azt kérdezném, hogy aki otthon van megbánta-e vagy sem?

Köszönöm, egy anyuka-kismama.

2012. júl. 21. 16:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Én még nem vagyok gyet-en,de majd azon leszek-jobb híján! Szintén idő nyerés miatt!

Nővérem is kihasználta,ami jó volt Neki,mert otthon volt,a háztartást nyugodtan tudta vezetni,a gyerekeire jutott elég ideje,és bár a 25 ezer nem sok,de a semminél több,pont kijöttek a bevételekből,pedig hiteleik is voltak /vannak,nem is kevés! Már lassan egy éve betöltötte a legkisebb a 8 évet,és azóta sem talált munkát,mondjuk elég car helyen laknak,és hát őszintén megvallva csak szövő szakmája van....

Egyébként sok helyre még az 1 gyerek is soknak számít. Nem szeretik felvenni az anyákat dolgozni!

Van egy másik anyuka,Őt az oviból ismerem. Ő olyan lusti típus,ha nem tartanak a fejéhez puskát,akkor nem csinál meg pár alap dolgot sem otthon- pl mosogatni nem szeret... na mindegy. Ő tök jól el van magával...

Mondjuk az én helyzetem kicsit más,mint a Tiéd,nekem a mai napig van munkaviszonyom,amit senki nem tud bizonyítani,ezért a gyed-et sem kapom,és ha betölti a legkisebb a 3-at,akkor mivel munka a környéken nincs,így muszáj lennék munkanélkülire menni,amit nem fogok tudni megtenni,mert nincs papírom arról,hogy megszűnt volna a munkaviszonyom... Szóval inkább akkor elmegyek GYet-re,mint sem hogy semmit ne tudjak a családi kasszába adni!

Én azt mondom,hogy minden képen jól jársz majd a Gyet-tel!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 5,3 éves,10 hónapos lányok és 11 hetes pocaklakó anyukája :-)

2012. júl. 21. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!