Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák/Apukák! Magatokra...

Anyukák/Apukák! Magatokra zárjátok az ajtót amikor otthon vagytok?

Figyelt kérdés
Változott ez, mióta gyereketek van?
2012. aug. 3. 12:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
10. vagyok! Bocsi, hogy nem konkrétan a kérdésre válaszoltam, de kijött belőlem!
2012. aug. 3. 12:36
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig zárjuk. Nem a lopás miatt, gyerek sincs még, hanem azért, mert a macskánk (maine coon) simán feléri a kilincset és rettegek attól, hogy kiszökik. Meg azt sem szeretném, ha mondjuk apámék előrejelzés és kopogás nélkül benyitnának.
2012. aug. 3. 12:39
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
igen, mindig. Amikor nem vagyok otthon, akkor meg pláne :) Ha várok valakit, akkor kinyitom.
2012. aug. 3. 12:41
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, zárjuk. Mikor nem volt gyerek akkor is, és most is. Sajnos nekünk is van olyan szomszédunk aki különben se szó se beszéd bejönne. Meg én félnék ha nem lenne bezárva, hogy akármikor bejöhet valaki.
2012. aug. 3. 12:47
 15/25 A kérdező kommentje:

Fura, mert kiskoromban (falun) nem zártuk az ajtót, éjjelre sem. Na persze, ha elmentünk akkor igen. A kapu sem volt zárva.

Aztán felköltöztem pestre, lakótelepre és ott meg zártuk mindig.

Most megint vidéken lakunk. Lehet a hely miatt nem érzem szükségét?

2012. aug. 3. 12:51
 16/25 anonim ***** válasza:
Bp.-en lakunk,kertes házban,nem zárom napközben.Ha nincs ilyen meleg,akkor az ajtó is nyitva(a szúnyoghálós ajtó van csukva),de most megy a légkondi,így csukva van az ajtó.Természetesen a kapu zárva van.Éjszakára persze az ajtót is zárjuk.2gyerkes+32hkm
2012. aug. 3. 13:02
 17/25 anonim ***** válasza:
Mi is mindig zárjuk. Egyrészt az én kétévesem is simán kinyitja és kimegy (az egy éves húga meg utána, négykézláb!), másrészt pedig nem akarom, hogy akárki meglepjen itt, amikor mondjuk épp zuhanyzok! Van első és hátsó bejárati ajtónk, az első kívülről csak kulccsal nyílik, és ott van csengő. Ezt használják az idegenek. Mindenki más egyből indul a hátsó ajtóhoz (totál nem értem, hogy miért), ahol még kopogást nem hallottam, csak azt, hogy lenyomják a kilincset, és azonnal jönnének is be... :-/
2012. aug. 3. 13:04
 18/25 anonim ***** válasza:
Emeletes, családi házban lakunk. Éjjel és napközbe amikor fenn vagyunk az emeleten (2 éves kislányom alszik), bezárjuk. Magason van a kilincs és nehezen is lehet nyitni az ajtót, így ha lenn vagyunk, nincs kulcsra zárva. Ha már el el fogja érni a kislányom, zárni fogom/fogjuk akkor is.
2012. aug. 3. 13:18
 19/25 anonim ***** válasza:

Zárjuk! A lépcsőházunkban több lakást is kiadnak "albérletbe" munkásoknak = munkásszálló kb.... Van, hogy hétvégére sem mennek haza, ilyenkor elmennek bulizni, részegen jönnek haza. Egyszer az egyikük annyira részeg volt, hogy hozzánk akart bejönni, nagyon megijedtem, férjem már indult a konyhába valami önvédelmi eszközért, de láttuk ki az, így "csak" jól elküldtük melegebb éghajlatra. Volt, hogy az egyik napközben részegen fetrengett az ajtónk előtt. Azóta történt még 1-2 ilyen baleset, így miattuk is, meg a gyerekek miatt is zárom folyamatosan, napközben is.

Szüleim falun laknak, ilyen nagy melegben éjjel is ajtó, ablak tárva nyitva, hatalmas házörző kutya mindenre vigyáz :)

Egybként költözünk is innen......

2012. aug. 3. 13:35
 20/25 anonim ***** válasza:

zárom

mi társasházban lakunk 2 éves kislányommal vagyok itthon na meg 26 hetes pocaklakómmal :)

sok erre a hajléktalan és bejárogatnak a lépcsőházba pont földszinten vagyunk emiatt zárom mint az őrült..

apának van kulcsa ő betud jönni

2012. aug. 3. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!