Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek van igaza, tegyetek...

Kinek van igaza, tegyetek igaszságot legyetek szivesek!?

Figyelt kérdés

Összevesztünk a párommal!

Van egy gyereke ,aki az előző kapcsolától született már 9 éves,nem velünk él és van egy közös gyerekünk is.

A vita tárgya az,hogy az én testvéreim nem vettek az ő nagyfiának névnapjára ajándékot.Mindig szoktak,amikor itt tölti az ünnepeket neki venni szép dolgokat,vagy a születésnapjára,amikor bulit csapunk és meghivjuk rá az én családomat.

De egyébként is tényleg szeretettel fogadták..és nagyon kedvesek vele,hiszen Ő nem tehet arról,hogy a szülei külön váltak.Persze ez nem mondható el az exről,ő sajnos minden lehetséges módon próbál keresztbe tenni és nagyon ellenséges,pedig évekkel azelőtt különváltak,h én lettem volna.

Szóval a tesóm fia a keresztfiam és most lesz a szülinapja és vettem neki ajándékot.

Erre a párom kiakadt,hogy ő nem fog senkinek semmit venni mert a nagyobbik gyereknek most nem vettek a névnapjára semmit.Itt sem volt akkor...

Én mondtam,hogy csak köszönje meg,hogy az évek során mikor itt a gyerek mindig kap ajándékot és,hogy mennyire jófejek,hogy olyan szeretettel bánnak vele az első pillanattól fogva.

Annak ellenére,hogy nekik nem családtag közvetlenül a gyerkőc!Szerinte pedig mivel az ő gyereke ,úgy kellene kezelniük,mint a mi közös gyerekünket...

ezek szerint ebben merül ki,hogy ha nincs itt akkor is legyen mindenki naprakész a gyerekből???!

Most akkor mi van???

Én vagyok a hülye???

Bocsánat,ha hosszúra sikeredett,de nagyon mérges vagyok!!!

2012. ápr. 19. 19:44
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

17.17-re!

Az anyám meghalt egészen kicsi koromban...

az apámat felhivom..felköszöntöm..vagy veszek neki valamit,vagy nem!Nem ez a lényeg!

Annak is örül,ha telefonon keresztül felköszöntöm!

Én ugyan igy vagyok!

Örülök,ha valakinek az eszébe jutok és felhiv!!

Az én értékrendeben ez számit!

Azt ne írd,hogy miért nem hivták fel a gyereket,mert már előbbi kommentben megirtam,hogy semmilyen kommunikációt nem enged az anyja velünk!!!

2012. ápr. 24. 17:45
 52/57 anonim ***** válasza:

Ne akard ennyire görcsösen hogy mindenki neked adjon igazat! Ha valaki nem ért veled egyet, akkor megmagyarázod neki sokadszorra hogy miért nincs neki sem igaza. Fogadd el a véleményeket! Ezért tetted fel a kérdést, akkor ne akarj meggyőzni senkit!

Itt sokan -például én is- csak a kisfiút nézzük! És neki igenis jólesett volna valami. Bármi. Egy tábla csoki. Egy kisautó. Akármi. Érezte volna hogy gondoltak rá. Akkor is ha nem volt ott.

2012. ápr. 24. 18:04
 53/57 anonim ***** válasza:

Ne hasonlíts már össze egy gyereket egy felnőttel! Értékrend? Egy 9 évesnek? Ugyanmár!!

Majd ha felnő, lesz neki is!

2012. ápr. 24. 18:05
 54/57 A kérdező kommentje:

igen,igazad van...nem vagyunk egyformák!

Ahogy írtam,végül kiderült,hogy kapott ajándékot csak otthagyta a tesóméknál és nekünk sem szólt!

2012. ápr. 24. 18:08
 55/57 A kérdező kommentje:

18.05 ebben nics igazad!

Egy 9 éves ma már bizony nagyon is tudja,mi az az "érték":)

A kisfiú is mindig megkérdezi,hogy mennyi volt ha veszünk neki valamit és megkérdezi.hogy ugye ez márkás és drága volt....?:)

2012. ápr. 24. 18:11
 56/57 anonim ***** válasza:

Na látod, hogy felesleges volt a vita!

Egyébként az érték és az értékrend között óriási különbség van ám!

Ahogy "öregszünk" egyre kevésbé várjuk el az ajándékot, mert az értékrendünkben mások a fontosak! Ugyanolyan jólesik egy sima felköszöntés!

De a gyerekek mások! Ők alig várják, hogy névnap, szülinap, Karácsony, gyereknap, stb.. legyen hogy kapjanak valamit, mert nekik még az okoz örömet!!

2012. ápr. 24. 18:16
 57/57 A kérdező kommentje:

18.16-os

persze tudom...ezt már csak viccnek szántam!:)

2012. ápr. 24. 18:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!