Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen kengurutok, hordozókend...

Milyen kengurutok, hordozókendőtök van? Mik az előnyei, hátrányai? Tegyetek fel képet is, légyszi!

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Ilyen kengurum van:

[link]

(Csak a fekete szín)

Hátrányát még nem tapasztaltam, már 8 hónapos a lányom, mindig jól érezte magát benne, nézelődik vagy alszik ha benne van.

Hátfájós vagyok, és ezt találtam a legjobbnak.

Kipróbáltam:

Chicco kenguru, P.C. kenguru, Nandu hordozókendő, Liliputi rugalmas kendő (Kölcsön kaptam őket direkt ezért)

Valami bajom mindegyikkel volt...Ezzel semmi.

2011. márc. 24. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
CYBEX iGo, csak pozitív!
2011. márc. 24. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Cybex I Go szintén! 4 hetes korától használtam egészen addig, amíg bírtam a súlyt :)
2011. márc. 24. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem nandu hordozókendőm van. egyszerű szövött kendő, mi nagyon szeretjük. az előnyei:

felkötöd a gyereket a hátadra, tudod csinálni a házimunkát, pl. szeparációs szorongásnál..

egészséges a gerincnek, csípőnek, mert megfelelően támasztja meg a babát.

sokféle módon használható, ha megfelelő hosszúságú kendőt veszel.

hátránya: meg kell tanulni felkötni, viszont a youtube rengeteg jó videót kínál...

[link]

2011. márc. 24. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
jah, bocsi azt nem írtam, hogy fogja a kendő, vagyis keresztezi az egész hátadat, nagyon jól tart, az én babám 1 éves, 9kg és még mindíg elöl viszem, a kenguruval nem bírnám, az tuti.
2011. márc. 24. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Remélem jól látszik a képen, hirtelen nem találtam jobbat! Hajtka mei tai.

előnye: kényelmes, "masszív", jó az anyaga (nem csúszkál a kötős rész a "testen"), nagy (sokáig tudom majd használni, jó egy 2-3 éves gyereknek is)

hátránya: az a rész, ami a fejét tartja, amikor alszik nem túl szerencsésen van megcsinálva

2011. márc. 24. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Előny: 4 pozíció- fekvő, így egészen pici baba is kényelmesen el van benne. Állítható pántok mindenhol így könnyű aláöltöztetni ha kell. Lehajtható fejtámla.

Hátrány: Biztos van ilyen is de én nem találtam nagyon szerettem/szeretem. Max. annyi hogy ne tűnjön tökéletesnek, hogy egyedül nehéz feltenni, de idővel rá lehet érezni.

2011. márc. 24. 23:19
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Magyarinda csatos hordozó (ssc). Amióta hátra kell tenni, ebben hordozom a fiamat. Rendkívül kényelmes, olyan, mint egy hátizsák, mintha hozzám nőtt volna benne a gyerek. Csak javasolni tudom, ha sokáig akarsz hordozni. Ebben még egy hároméves óvodást is simán a hátadra kaphatsz, és meg sem érzed a súlyát.

Ezenkívül van mei tai-nk és hordozókendőnk is. Egyre inkább kendőpárti vagyok, de persze annak a használatát meg kell tanulni. Kendőből ilyenem van: [link] rövid és hosszú is, hogy minden kötésfajtát kényelmesen meg tudjak vele kötni.

2011. márc. 24. 23:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!