Milyen kengurutok, hordozókendőtök van? Mik az előnyei, hátrányai? Tegyetek fel képet is, légyszi!
Ilyen kengurum van:
(Csak a fekete szín)
Hátrányát még nem tapasztaltam, már 8 hónapos a lányom, mindig jól érezte magát benne, nézelődik vagy alszik ha benne van.
Hátfájós vagyok, és ezt találtam a legjobbnak.
Kipróbáltam:
Chicco kenguru, P.C. kenguru, Nandu hordozókendő, Liliputi rugalmas kendő (Kölcsön kaptam őket direkt ezért)
Valami bajom mindegyikkel volt...Ezzel semmi.
nekem nandu hordozókendőm van. egyszerű szövött kendő, mi nagyon szeretjük. az előnyei:
felkötöd a gyereket a hátadra, tudod csinálni a házimunkát, pl. szeparációs szorongásnál..
egészséges a gerincnek, csípőnek, mert megfelelően támasztja meg a babát.
sokféle módon használható, ha megfelelő hosszúságú kendőt veszel.
hátránya: meg kell tanulni felkötni, viszont a youtube rengeteg jó videót kínál...
Remélem jól látszik a képen, hirtelen nem találtam jobbat! Hajtka mei tai.
előnye: kényelmes, "masszív", jó az anyaga (nem csúszkál a kötős rész a "testen"), nagy (sokáig tudom majd használni, jó egy 2-3 éves gyereknek is)
hátránya: az a rész, ami a fejét tartja, amikor alszik nem túl szerencsésen van megcsinálva
Előny: 4 pozíció- fekvő, így egészen pici baba is kényelmesen el van benne. Állítható pántok mindenhol így könnyű aláöltöztetni ha kell. Lehajtható fejtámla.
Hátrány: Biztos van ilyen is de én nem találtam nagyon szerettem/szeretem. Max. annyi hogy ne tűnjön tökéletesnek, hogy egyedül nehéz feltenni, de idővel rá lehet érezni.
Magyarinda csatos hordozó (ssc). Amióta hátra kell tenni, ebben hordozom a fiamat. Rendkívül kényelmes, olyan, mint egy hátizsák, mintha hozzám nőtt volna benne a gyerek. Csak javasolni tudom, ha sokáig akarsz hordozni. Ebben még egy hároméves óvodást is simán a hátadra kaphatsz, és meg sem érzed a súlyát.
Ezenkívül van mei tai-nk és hordozókendőnk is. Egyre inkább kendőpárti vagyok, de persze annak a használatát meg kell tanulni. Kendőből ilyenem van: [link] rövid és hosszú is, hogy minden kötésfajtát kényelmesen meg tudjak vele kötni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!