57es a 2 végletet írtad le. Hidd el, hogy meglehet találni az aranyközéputat. Én ma megyek fodrászhoz hajat festetni, száríttatni. mivel tudtam hogy ma megyek, pár napja nem mostam hajat. olyan kellemetlenül érzem már magam, hogy őrület. nekem rossz már magamra nézni!! a szépérzékemet ez már bántja. de tudom, hogy ettől még nem fog elhagyni a párom. mert tudja, hogy minden hónapban megcsinálom ezt, és tudja hogy jó lesz az eredmény. De bizony ha fél éve rohangálnék így, nem lennék meglepődve ha kezdene elpártolni tőlem. most őszintén, hogy adjon így puszit a fejemre? hogy simogassa meg így a hajam?
2012. febr. 8. 14:11
62/81 anonim válasza:
de jól elkanyarodtunk:)) azért arra kiváncsi lennék hogy egy anyuka hányszor adja be a válópert mert a férje magára szedett x kilót vagy mert nem látogatja rendszeresen a fodrászt és a kozmetikust manikűröst stb? :O)) Vagy mert az nem jár el a sok munkája mellett konditerembe?
63/81 anonim válasza:
A párom szereti ha rendben van a hajam, ki vagyok sminkelve. Sokszor megdicsér, hogy szép vagyok, jó illatú a hajam stb. Én örülök neki és mivel általában reggel csinálom meg a hajam és a sminkem, délután a sétánál nem kócolom össze és mosom le a sminkem. Én így érzem jól magam, és azért mert ezt valaki nem érti vagy rossz szemmel nézi, én nem fogok változtatni rajta. Szerintem engem igazol , hogy a párom büszkélkedik velem és még mindig látom, hogy ha rám néz beindul.
64/81 anonim válasza:
54-es de komolyan, miért zavar téged, ha valaki sminkben megy ki a játszótérre? megrontja a gyereked vagy miért? Nem tök mindegy, hogy mi van rajta (tűsarkú vagy kinyúlt póló vagy igényes szép öltözék?????)
Max ha elakad a tűsarkúban a homokban megmosolygod magadban vagy csendesen arrébb állsz, ha a lehányt pólójú melléd áll vagy tudom is én...nem tök mindegy ki miben érzi magát jól?
2012. febr. 8. 14:13
65/81 anonim válasza:
Mindenki nézzen egy kicsit magába, neked nem esik jól, ha a párodat jó illatú, csinosabba felöltözött,és úgy érzed, szétfeszít a büszkeség, hogy ő a tied? Ez fordítva is így van:-) Ha egy nő, és egy férfi otthon megkapja azt amire szüksége van,akkor nem fog másfele kacsingatni egyik sem. Mert minek?
2012. febr. 8. 14:20
66/81 anonim válasza:
57. Na ez, az, ezen én is gondolkodtam.
Egyébként itt a környékünkön (javarészt kb. középosztálybeli családok) nagyjából úgy megy le játszóterezni az átlaganyuka, ahogy pl. én. Csinos melegítőnaci vagy farmer, póló (nem kinyúlt, nőies, testhezálló szabású), kényelmes cipő. Smink nincs, vagy alig látható, a frizura ápolt, könnyen kezelhető. Nagyon ritka az elhanyagolt, vagy a divatbaba anyuka.
2012. febr. 8. 14:27
67/81 anonim válasza:
30. utan feladtam a kommentek olvasasat, szoval lehet, hogy valaki irt mar hasonlot az en hozzaszolasomhoz.
Szemely szerint en jobban erzem magam egy kis sminktol es egy csinos, divatosabb ruhaban. Mostanaban meg itthon is ki szoktam magam festeni, es ha hiszitek, ha nem a reggeli fogmosas, fesulkodes es smink osszesen 10 perc!!! Nem feltetlenul kell sok penz, vagy orak, hogy az ember lanya, fuggetlenul attol, hogy szult-e mar vagy sem, igenyesen nezzen ki.
Nekem meger annyit az a par perc tukorben biggyeszkedes, hogy utanna mosolyogva kezdjem a napot a 16 honapos kislanyommal.
2012. febr. 8. 14:27
68/81 anonim válasza:
Ki miben érzi jól magát. Én mondjuk ki nem tenném a lábam melegítőalsóban, számomra az olyan érzés lenne mintha pizsamába mennék ki, csak otthon hordok melegítőt. Maximum, ha sportolni megyek valahova. De még a játszótérre is farmerbe v. más nadrágba mennék ez a minimum nálam. Ez olyan mint ahogy más smink nélkül ki nem menne az utcára. Ezért is, mindenki másmilyen, ezt el kéne fogadni.
2012. febr. 8. 14:38
69/81 anonim válasza:
Szeretem a vörös rúzst,használom is,úgyhogy azt gondolnám,végre látom máson is:-)
2012. febr. 8. 14:57
70/81 anonim válasza:
Igen is felöltözöm csinosan ,kell egy kis smink is. A harmadik gyerekemet várom. 35 vagyok és NŐ!!! A páromnak ,a gyerekeknek,magamnak!! És a férjem büszke rám és jól esik neki ,hogy a neje ad magára a család mellett is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!