Mi az első gondolatotok, ha megláttok egy anyukát "full" sminkben mondjuk a játszótéren?
Feketével erősen kihúzott macska szemek, vörös rúzs, e mellett kivasalt haj és persze ezekhez illő öltözet.
Mit gondoltok róla?
Csak őszintén:)
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.
Igazából rólam van szó...na nem azért, nem voltam még így játszótéren, csak most új frizurám van, tesóm meg mondta, hogy ezzel a sminkkel nagyon jól néznék ki.Mondtam neki,hogy jaahhh, csak nem járkálok nagyon olyan helyekre mostanság, ahova kifesteném így magam, játszótérre, meg boltba ha így megyek akkor kinéznének.Mondta, hogy miért néznének ki??
De ő külföldön él, ott totál nem érdekel senkit, hogy a másik hogy néz ki....
Amúgy kb ilyen válaszokra számítottam, és tuti nem mennék így le, mert az emberek nagy rész tényleg kinézne:)
Egyébként kb 15 percem nekem is van mindig magamra, általában teszek valami sminket mikor kimegyek és normális ruhában öltözködöm annak ellenére, hogy csak gyest kapok,albérletben élünk, stb stb...
Szerintem sem az az igényes, aki ilyen "estélyi" smink nélkül nem tud kilépni az utcára, hanem akin látszik, hogy odafigyel a külsejére.
Mi köze ennek a gyes-hez, meg hogy ki mennyit keres?
Az igényesség nem pénz kérdése.
Nekem se segít a mama, mégis van félórám magamra egy nap! Én még olyat nem láttam,hogy fél órája ne legyen valakinek.
Barátnőm is mindig ezzel jött,aztán kiderült,hogy amikor alszik a gyerek, ő inkább hajmosás helyett netezik, meg tv-t néz. Ja, hát akkor ezek szerint van ideje, csak ő nem erre fordítja.
Nem vagyunk egyformák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!