Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az első gondolatotok, ha...

Mi az első gondolatotok, ha megláttok egy anyukát "full" sminkben mondjuk a játszótéren?

Figyelt kérdés

Feketével erősen kihúzott macska szemek, vörös rúzs, e mellett kivasalt haj és persze ezekhez illő öltözet.

Mit gondoltok róla?

Csak őszintén:)

2012. febr. 8. 12:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
89%
Lehet lepontozni engem, de nekem ne mondja senki hogy nincs fél-1 órája magára egy kismamának. Ugyanmár. Tényleg elnézést kérek senkit nem akarok megbántani őszintén mondom, mert nem ismerek itt senkit, de, nehogy már ne legyen valakinek fél órája magára. Fél óra alatt pedig bizony egy alap smink, egy alap haj bele kell hogy férjen!! Sőt ha belenyúlok a ruhásszekrénybe akkor semmivl nem kerül több időbe kivenni egy szép ruhát, mint egy susogós melegítőt. Kvázi ez egyáltalán nem kerül több időbe. Én ezt így látom sajnálom. de persze várom az indokokat azoktól akiknek nem jut magukra idő. Tényleg érdekel a másik oldal is.
2012. febr. 8. 12:52
 12/81 anonim ***** válasza:
27%
Igényes? Hmmm.... Valaki csak attól igényes ha ki van festve mint 1 plázamacska? A szép tiszta vasalt ruha már nem elég... Játszóra meg főleg :D Ha én így mennék a játszóra a férjem biztos beszólna hogy hova megyek pasizni? :D
2012. febr. 8. 12:52
 13/81 anonim ***** válasza:
88%
Miért? Csak egy tini lehet csinos és csak egy tini festheti magát? Szerintem jó, ha egy anya csinos és ápolt. Nem kell ahoz magassarkú, meg discos ruha, hogy az ember csinos legyen.
2012. febr. 8. 12:53
 14/81 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok. valaki írta, hogy ez a fajta smink tini lányokra vall. Ugyanmár, én kozmetikus vagyok. mi az, hogy egy smink tinis? miután egyikőnk sem látta az anyukát így ne jelentsük már ki hogy tinis. Igenis nagyon szépen lehet sminkelnie egy 30-40 éves nőnek.
2012. febr. 8. 12:54
 15/81 anonim ***** válasza:
25%
Irigy? Kik? Honnan veszitek, hogy ki hogy néz ki? Lehet, hogy valakinek nincs szüksége egy kiló sminkre ahhoz, hogy jól nézzen ki. :) Az igényesség az, hogy ne legyen büdös, koszos, ápolatlan, nem az, hogy mennyi felesleg van rajta. Természetesen egy anya is lehet csinos, de ne vigye túlzásba, főleg, ha egy játszótérre megy csupán. Ott minek a rongy rázás?
2012. febr. 8. 12:55
 16/81 anonim ***** válasza:
81%
Akkor mondok valamit, nem tartom magam csúnya nőnek (nah szépnek se) de mondjuk játszóra egy kis alapozó (mert a bőrömnek az kell mert elég százas,és fakó is) meg egy szempillaspirál, max szemcerka elég. A hajam meg összefogom,mert nekem az kényelmes!Van magamra fél órám,de nem azért hogy a JÁTSZÓTÉRRE szépítkezzek :D Nem azért megyek a játszóra hogy divatozzak ,hanem hogy gyerekem társaságban de lehet egyedül is (mind1) de JÁTSSZON! Tehát nem rajtam van a hangsúly! Ennyi a véleményem. Nekem kényelmesebb 1 sportcipőben a gyerek után szaladni mint tűsarkú magas szárú cipőben :D
2012. febr. 8. 13:00
 17/81 anonim ***** válasza:
100%
száraz, elírtam,bocsi :D
2012. febr. 8. 13:01
 18/81 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.

Igazából rólam van szó...na nem azért, nem voltam még így játszótéren, csak most új frizurám van, tesóm meg mondta, hogy ezzel a sminkkel nagyon jól néznék ki.Mondtam neki,hogy jaahhh, csak nem járkálok nagyon olyan helyekre mostanság, ahova kifesteném így magam, játszótérre, meg boltba ha így megyek akkor kinéznének.Mondta, hogy miért néznének ki??

De ő külföldön él, ott totál nem érdekel senkit, hogy a másik hogy néz ki....

Amúgy kb ilyen válaszokra számítottam, és tuti nem mennék így le, mert az emberek nagy rész tényleg kinézne:)

Egyébként kb 15 percem nekem is van mindig magamra, általában teszek valami sminket mikor kimegyek és normális ruhában öltözködöm annak ellenére, hogy csak gyest kapok,albérletben élünk, stb stb...

Szerintem sem az az igényes, aki ilyen "estélyi" smink nélkül nem tud kilépni az utcára, hanem akin látszik, hogy odafigyel a külsejére.

2012. febr. 8. 13:01
 19/81 anonim ***** válasza:
65%
van ideje magára :)
2012. febr. 8. 13:05
 20/81 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze ennek a gyes-hez, meg hogy ki mennyit keres?

Az igényesség nem pénz kérdése.

Nekem se segít a mama, mégis van félórám magamra egy nap! Én még olyat nem láttam,hogy fél órája ne legyen valakinek.

Barátnőm is mindig ezzel jött,aztán kiderült,hogy amikor alszik a gyerek, ő inkább hajmosás helyett netezik, meg tv-t néz. Ja, hát akkor ezek szerint van ideje, csak ő nem erre fordítja.

Nem vagyunk egyformák!

2012. febr. 8. 13:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!