Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az első gondolatotok, ha...

Mi az első gondolatotok, ha megláttok egy anyukát "full" sminkben mondjuk a játszótéren?

Figyelt kérdés

Feketével erősen kihúzott macska szemek, vörös rúzs, e mellett kivasalt haj és persze ezekhez illő öltözet.

Mit gondoltok róla?

Csak őszintén:)

2012. febr. 8. 12:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
64%

Lehet ha én is egyedül lennénk a gyerekkel (pasi nélkül)

Hát ez az! Én pont nem gondolom,hogy ha már elvettek, van férjem, akkor nézhetek ki bárhogy!

2012. febr. 8. 13:48
 42/81 anonim ***** válasza:
A sminktől mindenki jobban nézz ki, nem mindig azért kell, mert takargatni akar valamit. Rondítani maximum a rossz smink rondít.
2012. febr. 8. 13:48
 43/81 anonim ***** válasza:
22%
Csak nem értem mért kell divatbemutatót tartani a játszótéren...
2012. febr. 8. 13:50
 44/81 anonim ***** válasza:
100%
Az miért divatbemutató, hogy nem vagyok hajlandó mackónadrágba lenőtt zsíros hajjal menni? :D Mert én rengeteg ilyet látok. Csinosan öltözködöm, mindig rendben van a hajam és más anyukák hozzám sem szólnak, csak "lenéznek". A gyerek előtt is ilyen voltam. Képzelem mi lesz, ha már játszótérre is megyünk...(még csak 3 hónapos a babám)
2012. febr. 8. 13:54
 45/81 anonim ***** válasza:
Talán, mert úgy érzi jól magát,amíg a gyerekről rendesen gondoskodik, addig senkinek egy szava nem lehet, mert jól néz ki.
2012. febr. 8. 13:54
 46/81 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes idejárni egyébként (mármint erre az oldalra), mert megtudtam, hogy egy nő 30 felett nem vehet fel barna vászongatyát mintás pólóval most meg már azt is, hogy a kicsit feltűnőbb smink sem megengedett. Most, hogy ezeket tudom 32 (lassan 33) éves létemre azt hiszem felkapom az otthonkám és bejelentkezek egy hajberakásra a fodrászhoz, majd megrendelem a korporsóm és a hátralévő éveimben abban alszom, hogy megszokjam.

Mert ha csinosan öltözök és sminkelem magam az csak azért lehet, mert egy pénzes k...a vagyok sok idővel. Véletlenül sem azért, mert szeretnék magamra adni, szeretem, ha a párom vagy a lányom szépnek tart és igen lehet furcsán hangzik egyeseknek, de szeretem, ha megnéznek az utcán (csak úgy szemzugból, de elismerően :D) és nem azért, mert annak a pasinak a nyakába akarok ugrani aki utánam néz, hanem, mert jót tesz az önbecsülésemnek...és igen szeretem azt is, ha a nők is csinosnak tartanak.

2012. febr. 8. 13:55
 47/81 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 13:48- én így sem érzem úgy hogy beletartozok a "bárhogy kinézhetek" kategóriába. Csak van valakim aki mellett nem igénylem hogy mások is rajtam legeltessék a szemeiket,de mint írtam kicsi sminket én is használok. Nah felkelt a kiscsajom, további jó beszélgetést! :)
2012. febr. 8. 13:56
 48/81 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg sok az irigy: smink annak kell, aki takargat valamit???!!! Tenyleg igy gondolod ezt? Smink mindenkit szepit ha jol van felteve. Irom en, aki nem sminkeli magat. De nem is vagyok irigy arra aki sminkeli magat, hanem inkabb felnezek ra, h anyukakent is igenye van ra.
2012. febr. 8. 13:57
 49/81 anonim ***** válasza:
100%

így van én a kozmetikus vagyok. egy kis smink még sosem ártott senkinek. Prsze a jó smink, az előnyös smink :)

Utolsó, nem értem hogy jön ide a divatbemutató szó. szerintem senki nem a divatbemutatóra gondolt.

Ne ítéljetek el,de én láttam már olyan anyukát sétálni az utcán, istenemre esküszöm, hogy nem akarom bántani, de valami hányás folt volt a kinyúlt, bő pólóján, haja katasztrofálisan nézett ki, arcán semmi mosoly. Most őszintén én is nő vagyok, de ez a nő lesz vajon a legjobban megsértődve ha a férje elhagyja majd. azért lássuk már reálisan a dolgokat. egy nőt is de egy férfit is megkell kívánnod nap mint nap ahooz, hogy az illető ne nézzen meg mást, és ne kívánjon meg mást. Hát én egyszerűen nem tudnék megkívánni egy ilyen nőt. (ha férfi lennék)

Szerintem alapvető probléma az, hogy sok nő a gyerek mellett egyszerűen "elfelejt" nő maradni. Lesz egy anyuka. Ami nagyon szép, nagyon tiszteletre méltó, stb. De! közben próbáljunk meg nőknek is megmaradni.

2012. febr. 8. 13:58
 50/81 anonim ***** válasza:
43asnak értettem azt hogy utolsó válaszoló! :)
2012. febr. 8. 13:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!