Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az első gondolatotok, ha...

Mi az első gondolatotok, ha megláttok egy anyukát "full" sminkben mondjuk a játszótéren?

Figyelt kérdés

Feketével erősen kihúzott macska szemek, vörös rúzs, e mellett kivasalt haj és persze ezekhez illő öltözet.

Mit gondoltok róla?

Csak őszintén:)

2012. febr. 8. 12:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
19%
Nem vagyok irigy egyáltalán, csak nem tudom megérteni az olyan nőket, akiknek már férje, gyereke van, mért akar megkapónak kinézni, kinek akar tetszeni? Az nem baj, ha szolid smink van rajta, de pl. rúzs, meg ilyenek? Csak ezt magyarázzátok el, lehet én vagyok a hülye, konzervatív, de tényleg nem értem. :)
2012. febr. 8. 14:00
 52/81 anonim ***** válasza:
100%
Kinek? Mondjuk saját magának a férjének. Jesszus hányadik században is élünk, hogy a rúzs egy anyán sátánnak való dolog?
2012. febr. 8. 14:02
 53/81 anonim ***** válasza:
100%
Mert így érzi jól magát, kedves utolsó válaszoló! Miért baj ez? Nyilván a férje nem egy zsíros hajú, koravén nőbe szeretett bele. És attól, hogy van egy gyerek még nem kell elhanyagolnia magát senkinek. Én rosszul is lennék, ha úgy néznék ki mint egy hajléktalan, már elnézést...
2012. febr. 8. 14:03
 54/81 anonim ***** válasza:
24%
Ha vki a férjének akar tetszeni, akkor mért a játszótérre megy úgy ki?
2012. febr. 8. 14:03
 55/81 anonim ***** válasza:
100%
51-es!!!! Úristen ki beszélt itt arról, hogy más pasiknak akarnak tetszeni ezek az anyukák?? Maguknak akarnak tetszeni hidd el. Hidd el nagyon jó érzés úgy belenézni a tükörbe, hogy ez igen, most mevagyok magammal elégedve. kit érdekel a többi pasi!! Magamnak akarok tetszeni, tudod kell, hogy legyen egy egészséges szépérzéke az embernek. nekem ebbe a szépérzékbe már nem fér bele, egy zsíros, lenőtt, bő polós.
2012. febr. 8. 14:04
 56/81 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet ha én is egyedül lennénk a gyerekkel (pasi nélkül) én is arra fektetném a hangsúlyt hogy szép legyek, kellessem magam"

Gondolom ez nekem lett szánva, aki egyedül neveli a fiát, és ad magára.

Nem kelletni akarom magam, és nem akarok pasit fogni, nem járok bulizni, és nem a játszótéren fogok ismerkedni. 20 hónapos a fiam, és ma lesz a 3. alkalom, hogy a mamánál alszik, mert a mama kérte, én meg kipihenem magam.

Én mindíg felőltöztem csinosan, ha volt párom, ha nem, mert nem addig kell csininek lenni, amíg megfogsz valakit, hanem azt meg is kell tartani. :-)))

Én sem bántásból írtam le ezeket, de ez a véleményem

2012. febr. 8. 14:05
 57/81 anonim ***** válasza:
26%

Úgy vettem észre, hogy két féle nőt különböztetnek meg az ide válaszolók.

1. zsíros, koszos, igénytelen, öregesen kinéző anyukák

2. agyon sminkelt, divatozó, kihívó anyukák.

Tényleg nincs a kettő között más? Erre lennék kíváncsi.

2012. febr. 8. 14:05
 58/81 anonim ***** válasza:
100%
56-ossal egyetértek. magam is írtam ezt már többször. tényleg némelyik nő azt hiszi, hogy jólvan lett egy gyerek, most már hátradőlhetek, úgyis velem marad a párom. ugyanmár. ezek az anyukák csak nézzenek szét a válás kategóriában. Azt a férfit meg is kell tartani ám. őszintén lányok mi begerjednénk egy zsíros hajú, igénytelen kinézetű férjünkre?? Szerintem az összes válaszolónak nem lesz a válasza. Akkor mi miért árjuk el a férjünktől, hogy beinduljon ránk zsíros hajjal, lenőtt hajjal, kezeletlen bőrre, stb?
2012. febr. 8. 14:08
 59/81 anonim ***** válasza:
46%
dehogynem van...csak aki pl. sminkeli magát és kiöltözik az a másik"tábort" lelakott csőlakónak mutatja be és fordítva a nem öltözködő nem sminkelő meg k.vásnak ... Mert ilyen végletekben gondolkozunk...ez minden témánál így van...
2012. febr. 8. 14:08
 60/81 anonim ***** válasza:
100%

ismét az egydülálló anyuka vagyok. Igenis nőnek kell maradni, és a férjednek/párodnak is kell tetszeni, vagy majd elkezdi bámulni a fiatalos csinos nőket, utána meg itt a gyk-n "sírnak", hogy a párjuk megcsalja.

Melegítőbe is vannak csínosak, amik pár ezer ft-ba kerülnek a kínaiba, vagy akciósan lehet jókat márkásakat kifogni. pl: multkor voltam moziba és ott volt egy bolt, ahol vettem 2 bugyit, 1 kabátot, 1 farmert, 1 pulcsit, és 2 felsőt összesen 4000 ft-ért. Nem kell méreg drágának lennie a ruhának ahhoz jól nézzünk ki.

2012. febr. 8. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!