Mi az első gondolatotok, ha megláttok egy anyukát "full" sminkben mondjuk a játszótéren?
Feketével erősen kihúzott macska szemek, vörös rúzs, e mellett kivasalt haj és persze ezekhez illő öltözet.
Mit gondoltok róla?
Csak őszintén:)
"Lehet ha én is egyedül lennénk a gyerekkel (pasi nélkül) én is arra fektetném a hangsúlyt hogy szép legyek, kellessem magam"
Gondolom ez nekem lett szánva, aki egyedül neveli a fiát, és ad magára.
Nem kelletni akarom magam, és nem akarok pasit fogni, nem járok bulizni, és nem a játszótéren fogok ismerkedni. 20 hónapos a fiam, és ma lesz a 3. alkalom, hogy a mamánál alszik, mert a mama kérte, én meg kipihenem magam.
Én mindíg felőltöztem csinosan, ha volt párom, ha nem, mert nem addig kell csininek lenni, amíg megfogsz valakit, hanem azt meg is kell tartani. :-)))
Én sem bántásból írtam le ezeket, de ez a véleményem
Úgy vettem észre, hogy két féle nőt különböztetnek meg az ide válaszolók.
1. zsíros, koszos, igénytelen, öregesen kinéző anyukák
2. agyon sminkelt, divatozó, kihívó anyukák.
Tényleg nincs a kettő között más? Erre lennék kíváncsi.
ismét az egydülálló anyuka vagyok. Igenis nőnek kell maradni, és a férjednek/párodnak is kell tetszeni, vagy majd elkezdi bámulni a fiatalos csinos nőket, utána meg itt a gyk-n "sírnak", hogy a párjuk megcsalja.
Melegítőbe is vannak csínosak, amik pár ezer ft-ba kerülnek a kínaiba, vagy akciósan lehet jókat márkásakat kifogni. pl: multkor voltam moziba és ott volt egy bolt, ahol vettem 2 bugyit, 1 kabátot, 1 farmert, 1 pulcsit, és 2 felsőt összesen 4000 ft-ért. Nem kell méreg drágának lennie a ruhának ahhoz jól nézzünk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!