Mikor felraktad a fogszabit, nem az volt az első gondolatotok, hogy húúú de jó lesz ha majd leveszik?
Figyelt kérdés
:D:D2012. jan. 6. 23:18
1/6 anonim válasza:
Nekem az első gondolatom az volt, hogy de fura érzés, nem fogja-e feltörni szám és h fogok enni? Mondjuk nekem nem éjszakai volt, mire megkaptam azt már kész volt a remekmű:D
3/6 anonim válasza:
Bennem úgy 2 hete tudatosodott, hogy folyamatosan szépül.
Lassan 3 hónapja megvan :)
I. benyomás: ennek fájnia kellne? (mindaddig, mig ez elsõevéshez hozzá nem láttam :)) )
4/6 anonim válasza:
de, nekem az volt... még mindig nagyon várom azt a percet :D még fél évig lesz fent, már másfelet kibírtam.
5/6 anonim válasza:
Az egyik barátnőmnek nagyon fájt amikor feltették, de amikor nekem tették fel, akkor nekem is az volt az eszembe hogy hú most fájnia kellene? De aztán szép lassan meg kell tanulnom vele enni... Most van rajtam a negyedik napon, és most gondolom azt hogy hú de jó lesz ha majd leveszik :D
6/6 anonim válasza:
Nem, nekem tetszik. Szerintem tök szexi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!