Mit csinálnátok ha megnyernétek a lottó 5-öst? Mi lenne
az elsö gondolatotok? Hogy ünnepelnétek? Van valaki aki
már nyert nagyobb összeget bármi szerencse játékon?
Én nem nyertem, de ha megnyerném, elsőnek is kifizetném nővéreim és anyuék hitelét, plusz adnék nekik pénzt, elmennénk a vőlegényemmel nyaralni, vennénk egy házat, bebútoroznánk, raknánk a bankba is egy csomót, hagy kamatozzon, meg már babát szeretnénk ezért még jobban felkészülnénk rá, elmennénk Erdélybe is, mert már régóta szeretnénk!!!
2011. aug. 3. 07:05
2/23 anonim válasza:
Első körben kifizetnénk az összes hitelünket, aztán lecserélnénk a 12 éves autónkat és elmennénk nyaralni. Kifizetném a szülők és a testvérek hiteleit is, és valamennyit adnék azon kívül is.
Adakoznék alapítványnak, ami beteg gyermekekkel foglalkozik, hálát adva, hogy az én gyermekeim egészségesek. És adnék az itteni állatmenhelynek is.
A többit befektetnénk.
De szép is ez az álom!!!
2011. aug. 3. 07:23
3/23 anonim válasza:
Valószínűleg azonnal elhagynám ezt a .... országot!
2011. aug. 3. 07:37
4/23 anonim válasza:
Én is segítenék anyuékon és párom szülein. Vennék magamnak valami aranyos kis autót. Nem valami felső kategóriásat csak egy kis suzit. Vennék egy kis lakást. Összeházasodnánk a párommal, elmennénk Görögországa nászútra és komolyan elgondolkoznánk a gyerek vállaláson. nyugodtan dolgozgatnék tovább jelenlegi munkahelyemen. Nem foglalkoznék vele, hogy mikor megy csődbe a cég. A megmaradó összeggel pedig nem is foglalkoznék.
Szóval semmi nagyzolás semmi luxus. Csupán olyan "apróságok", amik a mindennapi életben azért fontosak.
2011. aug. 3. 07:39
5/23 anonim válasza:
Én biztos nem dolgoznék tovább senkinek, magamnak tennék-vennék a tanyámon, ahol lovak is lennének és egy tehén is. Halastó is lenne rajta, mert szeretek horgászni.
Viszont felkeresném a Heim Pál kórházat és kivinnék egy pár dokit az Egyesült Államokba, hogy beszerezzünk egy pár orvosi eszközt, ami szükséges lenne ide. így biztosan tudnám, hogy oda kerül a pénz, ahova szántam.
Majd felébredek az álomból...Juj, de sz@r!
2011. aug. 3. 07:46
6/23 anonim válasza:
Ha nyernék elsőként hálát adnék Istennek utána a hiteleket fizetném ki magunknak és a családnak . Aztán vennék egy családi házat, szép nagy kerttel. Vennék egy családi autót, amibe beférünk négy gyerekkel és bejárnánk nyáron Magyarország, minden szépségét. Halat ennénk (tengeri hekket;)) a Balatonon és a Dunakanyarban, meg végigkóstolnánk a Tisza mentén is. Végignéznénk a múzeumokat. Elmennénk színházba, moziba. Felújítanánk a ruhatárat. Külföldre akkor utaznánk, ha itt már mindent megnéztünk. Olyan jó álmodozni, én ezt úgy szeretem.
2011. aug. 3. 07:51
7/23 anonim válasza:
Nem ünnepelném sehogy, mert semmit nem szoktam ünnepelni. Háromtagú a család, ezért elosztanám hárommal az összeget, létrehoznék három bankszámlát, és mindegyikre rátennék egyharmad részt. Én az én részemből vennék saját lakást valahol, néha meg utazgatnék. Hogy később mit csinálnék még a többi pénzzel, az attól is függ, milyen tapasztalatokat szerzek az utazások során.
2011. aug. 3. 07:59
8/23 anonim válasza:
Mi lenne az első gondolatom?
Hogy többé nem vagyok anyagilag senkinek kiszolgáltatva. A nagyon nagy pénz adta biztonságérzet többet ér, mint amiket megvehetsz rajta. Persze mindenkinek vannak anyagi vágyai, nyilván a nyert összeg nagyságának függvényében ezekre valamennyit lehetne fordítani. De a lényeg a biztonságérzeten van.
2011. aug. 3. 08:21
9/23 anonim válasza:
Igen, kedves utolsó! igazad van. A pénz nem boldogít ÖNMAGÁBAN. Számomra is tökéletesen elég lenne a tudat, hogy anyagilag biztonságban vagyok. Ezért is írtam a korábbiakban, hogy nem vennék nagy dolgokat, nem mennék világ körüli útra.
2011. aug. 3. 08:24
10/23 anonim válasza:
Azonnal megcsinálnám a kis házat otthon, és költöznék. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!