Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha megnyernéte...

Josek kérdése:

Mit csinálnátok ha megnyernétek a lottó 5-öst? Mi lenne az elsö gondolatotok? Hogy ünnepelnétek? Van valaki aki már nyert nagyobb összeget bármi szerencse játékon?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 06:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

a legmagasabb összeg 20E HUF volt amit nyertem, sorsjegyen.

ha lottóötöst nyernék, legelőször is vennék két repjegyet Jamaicába. Onnan meg egy másik karibi szigetre.

2011. aug. 3. 09:05
 12/23 anonim ***** válasza:
46%

09:05

Na végre, hogy valaki legalább álmodozás közben nem (fillérbaszó) földhözragadt...

2011. aug. 3. 09:12
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Megdöbbennék. Első gondolat: hogy a ...-ba nyerhettem, mikor életemben nem vettem még soha egyetlen szelvényt sem?
2011. aug. 3. 09:21
 14/23 anonim ***** válasza:

Sajnos még nem nyertem, csak különféle játékokon, rejtvényekkel ajándéktárgyakat. Nálunk a családban szerencsére senkinek nincs hitele, tehát ezzel nem kell foglalkoznom. A szüleimet, testvéreimet, családostul befizetném egy Föld körüli útra, én a párommal elkezdenék egy saját tervezésű házat építtetni (amely hasznosítaná a szél és a napenergiát, gyűjtené, szűrné az esővizet), támogatnám a helyi közösségeket, jótékonykodnék, és megvásárolnám azokat a könyveket, alkotási eszközöket, amelyek már régóta érdekeltek. Kipróbálnám az olajfestészetet, mivel festeni nagyon szeretek, de azt még nem volt alkalmam, elég drágák az olajfestékek... meg szeretném tanulni az agyagművészetet, és az üvegcsiszolást, meg egyéb művészeti dolgokat. Segíteném a környezetbarát technológiák felemelkedését, és alapítanék egy vállalkozást. A volt iskoláim könyvtárait bővíteném, tantermeket, eszközöket újíttatnék fel és vásárolnék. És még mindig maradt elég pénzem ahhoz, hogy a vállalkozást az első néhány évben veszteségesen is fenntartsam. A munkám nem hagynám ott, mert szeretem, de kibővíteném és több lehetőségem is lenne (tanár vagyok, illetve mellékesen újságíró, mindkettőt szeretem). A vállalkozás vezetését pedig páromra bíznám.

És persze én is elmennék egy Föld körüli útra, illetve van néhány speciális hely, amit meg szeretnék nézni.

2011. aug. 3. 09:45
 15/23 anonim ***** válasza:

Két verzió van, az első az, amit már sokan írtak, a hitelek (mint nálam a diákhitel), meg kocsi, meg saját lakás Bp-n.

A B-verzió szerint Korfun vennék lakást, és elutaznék egy világkörüli hajóútra a déli féltekén.

2011. aug. 3. 09:57
 16/23 A kérdező kommentje:
jókat irtok, én is ezt tenném, hitel kiperkálás, utazás, és élném az újgazdagok világát
2011. aug. 3. 12:11
 17/23 anonim ***** válasza:
Én még több hitelt vennék fel annak fedezetére amit úgyis elfogok költeni, és így végül minden pénzt elvernék!
2011. aug. 3. 14:24
 18/23 anonim ***** válasza:

Na nesztek, ha az előző oldali bejegyzésem földhözragadt és fillérbszó volt, akkor nesztek:

:-)))

[link]

Na jó választás? :)

2011. aug. 3. 14:29
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, elvihetnél egy körre:)

Én is óvatosan bánnék a pénzzel, tuti, h lecserélném az autót, vennék egy házat, a mostani lakásunk árát betenném a gyerek bankszámlájára.

A férjemnek indítanék egy könyvkiadó céget, magamnak pedig egy magániskolát, ahol én lennék a tulaj, néha tanítanék, de nem különösebben folynék bele.

A fiamnak minden lehetőséget biztosítanék, még csak óvodás, úgy hogy simán vinném mindenhová a Föld körül.

Vennék egy nyaralót Olaszországban, télen ott laknánk.

Elutaznék Ausztráliába,ez régi nagy vágyam.

Anyóséknak is adnék, sógornőm lehetne tanár az iskolámban, anyósék meg elmehetnének nyugdíjba végre, gondolom, h ők is utazgatnának.

2011. aug. 3. 16:08
 20/23 anonim ***** válasza:

Az első hogy a hitelt kifizetném.

Vennék magamnak egy autót. A szülői házat felújítanám, magamnak meg a közeli városban vennék házat.

Vállalkozást csinálnék hogy nem tűnjön fel annyira hogy hirtelen lett sok pénzem.

1-2 év múlva visszaköltöznék a szülőfalumba és ott építenék egy házat a saját ízlésem szerint. A haverokkal elmennék egy hétre nyaralni, mindent én állnék és vmi zsír új autóval mennénk. Anyámékat is befizetném valahova.

Házibulikat, kajákat csinálnék nálam.

Titkolnám hogy lottón nyertem a pénzt.

Nem szoktam hazudni de ha vki kérdezi akkor örököltem.

Eddig csak kaparós sorsjegyem volt de nem nyertem vele.

2011. aug. 3. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!