Mi az első gondolatotok, ha megláttok egy anyukát "full" sminkben mondjuk a játszótéren?
Feketével erősen kihúzott macska szemek, vörös rúzs, e mellett kivasalt haj és persze ezekhez illő öltözet.
Mit gondoltok róla?
Csak őszintén:)
Nekem a melegítő mondjuk márkás van,és nem is susog :D,de akkor sem divatozni megyek a játszóra, meg ahogy a férjem mondaná "agyat játszani". Nem kell toprongyosnak lennünk, én is használok ezt-azt hogy ne úgy nézzek ki mint egy csöves, de a vörös rúzs azért túlzás,még ha jól is áll az adott személynek- nem oda való!
Az hogy más férj nélkül mit tesz magával megint más tészta
SZERINTEM! Lehet ha én is egyedül lennénk a gyerekkel (pasi nélkül) én is arra fektetném a hangsúlyt hogy szép legyek, kellessem magam. Ezzel nem akarlak megbántani egyátalán! Nincs ebben semmi rossz.
Én tudom,hogy egyedül vagyok segítséget tekintve,csak magamra számíthatok, van hogy a férjem csak este 6kor ér haza a munkából. 1 gyerek mellett és 1 a hasamban megállom a helyem,és nem vagyok topis. Bárki bármikor bejöhet hozzánk,mert nem disznóólba lép be :D Nah kicsit elkanyarodtam a témától :D Jó lenne ha felkelne a kislányom,mert addig írogatok :D
Nem olvastam minden valaszt vegig, de megakadt a szemem azon, h valaki irta, h szerinte kulfoldon is pont ugy allnak ezekhez a kerdesekhez az emberek mint otthon. En is kulfoldon elek, es ez nem igaz. Tenyleg senkit sem erdekel, h ki hogyan megy le a jatszoterre vagy a boltba, senki nem nez meg, nem szol meg, egyaltalan nem erdekli a masikat. Renegetg veglet van itt, reggel viszem a lanyom suliba, es van oylan anyuka aki pizsama nadragban szal ki az autobol es engedi utnak a gyereket. Boltba is lemaszkalnak piszamaba, anyukak is, es teljesen termeszetes is. Jo, nem mondom, h mindenki, de van erre is pelda. Van aki mar reggel koran a toppon van es csiniben, sminkben hozza a gyereket. Ot sem nezik furan. Nagyon mas a mentalitasuk az embereknek, es en itt pl jobban erzem magam. Telen is van aki papucsban, van aki bundas csizmaban jar. Elso evben fura volt nekem, most mar teljesen termeszetes.
Konkret kerdesre valaszolva: en felnezek azokra az anyukakra, akik meg a jatszora is csinosan mennek. Nekem amiota gyerekem lett, teljesen megvaltoztam, nem adok mar annyit magamra. Idom lenne, ahogy irjatok, de azt inkabb masra hasznalom. Remelem egyszer visszanyerem regi onmagamat es ujra lesznek ilyen igenyeim.
Ha egyszer jól áll neki és rutinból két perc alatt feldobja az miért bűn? (gondolom mert jól áll neki)
Én sötétben, csukott szemmel, vagy bárhogy kit tudom egy mozdulattal húzni a szemem, sminkes tanította, akkor miért ne? A hajam meg extra rövid bubi, egy körkefe segítségével laposra szárad mosással együtt 5 perc alatt és tényleg jól vág a fodrászom, mert 4 hét múlva is ha megmosom olyan mintha aznap vágták volna. Kikencéltnek tűnhetek, de 10 perc alatt megvan az egész haj és smink.
De sok az irigy...
Őszintén? ha szép akkor az jutna eszembe, hogy de csinos (max egy kicsit rosszabbul érzem magam, ha én épp szar passzban vagyok) ha igénytelenül sok a smink akkor meg az, hogy kicsit túlzásba vitte.
De, hogy a megjelenése alapján elítéljem?? Eszembe nem jutna. Felőlem mindenki úgy jár le a játszótérre a gyerekével, ahogy neki kényelmes. Jöhet kinyúlt mackó nadrágban, meg tip-top öltözetben is. Semmi közöm hozzá, mint ahogyan neki sincs ahhoz köze, hogy rajtam mi van.
Nem kellene annyit foglalkozni másokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!