Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az ilyen miért csodálkozik...

Az ilyen miért csodálkozik hogy nem tud megélni és eltartani a gyerekét?

Figyelt kérdés

Múltkor volt a TV-be az egyik híradóba, hogy egy balesetben meghalt egy favágóként dolgozó férfi.

Interjút készítettek a családjával. Erre kiderül, hogy van nekik 8 db gyerekük !!!

(leszögezem, nem romák, és ezt nem provokációnak írom, csak mielőtt valaki beírná)

És az édesanya panaszkodott hogy így is nehezen élnek meg, de most mi lesz velük...

Sajnáltam őket, de nem értem. Akinek amúgy is kis jövedelme van, vagy pedig nem nagyon tehetős (tehát mondjuk átlag bérű) az minek csinál 8 db gyereket???

Mert oké, ha szeretik a gyerekeket. Na de azért mégis...ha összehoztak 8 db gyereket, akkor utána minek panaszkodnak hogy nagyon nehezen tudnak megélni??

De nem csak ez az egy eset van, tudok többről is...(és egyik se roma!![NEM provokációnak szánom], de most a romakérdést hagyjuk, nem ide tartozik, csak beírom, mielőtt vki beírná hogy biztos azok)

Aki amúgy is nehezen él meg, vagy nem túl tehetős az miért csinál ennyi gyereket? Utána meg panaszkodik hogy alig él meg...persze ez olyan családnál is volt ahol mind2 szülő dolgozott...

Bocsánat, hogy ilyen kérdést teszek fel, csak egyszerűen nem értem az ilyen embereket....:/

2012. jan. 30. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:

Jó, kedves 80%-os, nem vitatkozok.

Megpróbáltam normálisan elmagyarázni, hogy sok ember nem kalkulál előre hogy mi mennyi költséggel jár, fel tudja-e normális körülmények között nevelni a gyereket vagy sem....

Mindössze hasonló volt a kérdés, erre te ontod a hülyeséget hogy én leírom őket meg pálcát török felettük.

Egyszer légyszíves olvasd vissza magad a lila köd nélkül...tovább nem vitatkozok veled.

2012. jan. 31. 19:32
 62/66 anonim ***** válasza:
36%

Ez rád vonatkozik inkább.

Majd megtanulsz néhány dolgot az életben, és visszább veszel magadból. Ennyi.

2012. jan. 31. 22:02
 63/66 anonim ***** válasza:
48%

Sok embernek fogalma nincs arról, mi fog vele történni a jövőben. Tervezgethetsz te akárhogy, csak részben áll rajtad, mi lesz veled, a többi mind a gazdasági folyamatoktól függ. Te rosszul jársz, és jönnek az okosok, akik megmondják, te milyen ember vagy - a körülményeid ismerete nélkül.

Ezt próbálta meg neked megmagyarázni a másik 80-anas, de nem fogtad az adást.

Teljesen igaza van, azért nem tudsz mit írni.

2012. jan. 31. 22:16
 64/66 anonim ***** válasza:

80%-os

Szerinted mi korlátoltak vagyunk. A bátyám vállalt 3 gyereket, mert jól állnak anyagilag, eszébe jutott, hogy mi lesz, ha beüt a krach, így kötött baleset és életbiztosítást, pluszban havonta félretesz.3 gyereke van, de így se kevés pénz, ha én bevállalnék 8-at, azt csak úgy, hogy tudom, bármi történik, egy ideig ne legyen gondjuk. Igen bármikor kirúghatják az embert, bármikor meghalhat. Ezért kell tudatosan tervezni, mert 1 gyermek mellett még lehet lépni, külföld stb., de 8-nál már nem. Ezt kéne pár embernek felfognia.

2012. febr. 1. 15:07
 65/66 anonim ***** válasza:

Úgy érzem,most közbe kell szólnom!!

Olvastam egy mondatot: 1 gyerek mellett még lehet lépni,pl külföld...stb. Hát persze! Csak kár,hogy nem így működik! A Párom egyedül szeretett volna kimenni külföldre,de egy olyat sem talált,ahol nem kellett előre fizetni!! A Párom még belföldön sem talál állást!!- akkor egy anyuka hogy találna?

Nem fogok belefolyni a vitátokba,további jó szórakozást hozzá!!!

Üdv: 3lányos

2012. febr. 1. 17:23
 66/66 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek sikerült, igaz ismerős segített.
2012. febr. 1. 17:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!