Az ilyen miért csodálkozik hogy nem tud megélni és eltartani a gyerekét?
Múltkor volt a TV-be az egyik híradóba, hogy egy balesetben meghalt egy favágóként dolgozó férfi.
Interjút készítettek a családjával. Erre kiderül, hogy van nekik 8 db gyerekük !!!
(leszögezem, nem romák, és ezt nem provokációnak írom, csak mielőtt valaki beírná)
És az édesanya panaszkodott hogy így is nehezen élnek meg, de most mi lesz velük...
Sajnáltam őket, de nem értem. Akinek amúgy is kis jövedelme van, vagy pedig nem nagyon tehetős (tehát mondjuk átlag bérű) az minek csinál 8 db gyereket???
Mert oké, ha szeretik a gyerekeket. Na de azért mégis...ha összehoztak 8 db gyereket, akkor utána minek panaszkodnak hogy nagyon nehezen tudnak megélni??
De nem csak ez az egy eset van, tudok többről is...(és egyik se roma!![NEM provokációnak szánom], de most a romakérdést hagyjuk, nem ide tartozik, csak beírom, mielőtt vki beírná hogy biztos azok)
Aki amúgy is nehezen él meg, vagy nem túl tehetős az miért csinál ennyi gyereket? Utána meg panaszkodik hogy alig él meg...persze ez olyan családnál is volt ahol mind2 szülő dolgozott...
Bocsánat, hogy ilyen kérdést teszek fel, csak egyszerűen nem értem az ilyen embereket....:/
Pont ez húz fel engem is! Szinte midnen nap benne van a fókuszban, akitivban, házonkívűlben egy ilyen család, 4-5-6 gyerek és panaszkodnak, hogy a gyerekek egy hétig csak főtt krumplit esznek meg nem telik számálákra, kikapcsolják az áramot. Basszus, az ilyen minek csinál ennyit? Ha csak egy lenne azzal vígan elélnének.
Sosem fogom megérteni az ilyeneket. És persze ki tartja el őket? Mi, az adónkból... Mi, akik csak egy gyereket merünk bevállalni, hogy annak mindent megadhassunk.
Milyen szívtelen dög? Megmondtam, rendben van ha szeretik a gyerekeket, nekem sincs semmi kifogásom ellene. Csak már a városba is volt olyan, akinek 6-7 gyereke volt, és folyton folyvást arról beszélt, hogy milyen nehezen élnek meg.
Semmi kifogás a szeretet ellen!! Ezt nem is mondtam, csak tudod nem épen jó, ha pl éheznek a gyerekek !
Szóval ne szólogassál be, bunkóra semmi szükség. Ilyet nem mondtam sehol se, hogy ne szeressék a gyerekeket !
79%-os , nem nem csak a romák veszik fel. De ilyen kérdésbe (pláne itt GYK-n) ha segélyről van szó mindenki rájuk céloz, kb 99% eséllyel.
de mondtam, hagyjuk a romákat !! nem a kérdéshez tartozik, de látom szeretsz belekötni másokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!