Az ilyen miért csodálkozik hogy nem tud megélni és eltartani a gyerekét?
Múltkor volt a TV-be az egyik híradóba, hogy egy balesetben meghalt egy favágóként dolgozó férfi.
Interjút készítettek a családjával. Erre kiderül, hogy van nekik 8 db gyerekük !!!
(leszögezem, nem romák, és ezt nem provokációnak írom, csak mielőtt valaki beírná)
És az édesanya panaszkodott hogy így is nehezen élnek meg, de most mi lesz velük...
Sajnáltam őket, de nem értem. Akinek amúgy is kis jövedelme van, vagy pedig nem nagyon tehetős (tehát mondjuk átlag bérű) az minek csinál 8 db gyereket???
Mert oké, ha szeretik a gyerekeket. Na de azért mégis...ha összehoztak 8 db gyereket, akkor utána minek panaszkodnak hogy nagyon nehezen tudnak megélni??
De nem csak ez az egy eset van, tudok többről is...(és egyik se roma!![NEM provokációnak szánom], de most a romakérdést hagyjuk, nem ide tartozik, csak beírom, mielőtt vki beírná hogy biztos azok)
Aki amúgy is nehezen él meg, vagy nem túl tehetős az miért csinál ennyi gyereket? Utána meg panaszkodik hogy alig él meg...persze ez olyan családnál is volt ahol mind2 szülő dolgozott...
Bocsánat, hogy ilyen kérdést teszek fel, csak egyszerűen nem értem az ilyen embereket....:/
Tényleg sokan dobozban laktok.
Egy ilyen helyzetet nem lehet csak egyik oldalról eldönteni. Erre se az nem képes, aki még nem volt hasonló helyzetben, sem egy szenzációhajhász tévéstáb.
Arra nem gondoltok, hogy, vagy erőltetve lett a többi gyerek, tehát az asszony nem is akart többet? Vannak helyek, ahol még mindig az van, amit a férj akar, az asszony "méhkirálynőnek van". Ha ellenkezni mer, jön a verés, rosszabb esetben megfolytják a gyereket a kerti budiban.
34-es!
De van, unokahúgomat mi neveltük fel, mert elárvult. És egyéb olyan dolgokat láttam, amiket sokan nem (szerencséjükre), ezért tudom, mit írok. Dolgoztam a médiában, ezért is tudom, mire utaznak ezekkel a műsorokkal - én nem vagyok hajlandó részt venni a társadalom bomlasztásában, sem az agymosásban.
"Lehet, hogy az anyának is volt állása, de gyerekesként már nem vették vissza (ez már 10 évvel ezelőtt is sűrűn előfordult), így csak a férj keresete maradt. Az ember nem látja előre a rosszat, de nem is élhet állandó rettegésben, hogy azért nem vállal gyereket, mert mi lesz, ha.... "
Igen, és mikor, teszem azt 2-3 gyerekes anyaként nem kapott állást, gondolt egyet: ej, akkor már szülők még dupla annyit, végül is mindegy! Gyereket felelős döntéssel kell vállalni, nem rettegéssel, de nem is úgy, hogy majd alakul valahogy... Mert a saját életét b*ssza el mindenki, ahogy akarja, de egy ártatlan gyerek sorsában ne döntsön!
"CsaládTERVEZÉSNEK nem véletlenül hivják ezt a dolgot."
Nem, ezt manipulációnak hívják, hogy TE érezd magad megtiszteltetve, amiért emberéhez hasonló életet élhetsz, miközben kétségben tartanak az áremelésekkel és a munkaerőpiaci sakkozásokkal.
Szándékosan építik le a gondolkodás képességét és az életigényeket - hogy ne kelljen kicentizni beteges módon a pénzt. Elég csak megnézni, milyen műsorok mennek a tévében - a nézettségi mutatók v.hogy nem az ismeretterjesztő, tudományos műsorokat jelzik népszerűeknek -, milyen sz*rokat akarnak rád tukmálni a tévében és az utcai plakátokon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!