Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az ilyen miért csodálkozik...

Az ilyen miért csodálkozik hogy nem tud megélni és eltartani a gyerekét?

Figyelt kérdés

Múltkor volt a TV-be az egyik híradóba, hogy egy balesetben meghalt egy favágóként dolgozó férfi.

Interjút készítettek a családjával. Erre kiderül, hogy van nekik 8 db gyerekük !!!

(leszögezem, nem romák, és ezt nem provokációnak írom, csak mielőtt valaki beírná)

És az édesanya panaszkodott hogy így is nehezen élnek meg, de most mi lesz velük...

Sajnáltam őket, de nem értem. Akinek amúgy is kis jövedelme van, vagy pedig nem nagyon tehetős (tehát mondjuk átlag bérű) az minek csinál 8 db gyereket???

Mert oké, ha szeretik a gyerekeket. Na de azért mégis...ha összehoztak 8 db gyereket, akkor utána minek panaszkodnak hogy nagyon nehezen tudnak megélni??

De nem csak ez az egy eset van, tudok többről is...(és egyik se roma!![NEM provokációnak szánom], de most a romakérdést hagyjuk, nem ide tartozik, csak beírom, mielőtt vki beírná hogy biztos azok)

Aki amúgy is nehezen él meg, vagy nem túl tehetős az miért csinál ennyi gyereket? Utána meg panaszkodik hogy alig él meg...persze ez olyan családnál is volt ahol mind2 szülő dolgozott...

Bocsánat, hogy ilyen kérdést teszek fel, csak egyszerűen nem értem az ilyen embereket....:/

2012. jan. 30. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
65%
Mi jól állunk, mégis meggondolom a másodikat. Akiket a Tv-ben látok 5-6 gyerekkel azok régen se éltek luxusban.
2012. jan. 30. 20:06
 22/66 anonim ***** válasza:
61%

OMG

Nem arról van szó, hog luxusban éltek-e, hanem arról, hogy VOLT-E MINDKÉT SZÜLŐNEK MUNKÁJA, VAGY SEM, ÉS HA VOLT, AKKOR MIKOR VESZTETTE EL AZ EGYIK/MINDKETTŐ.

2012. jan. 30. 20:12
 23/66 anonim ***** válasza:
51%

Most őszintén,szerinted mennyi az esély arra,hogy ezek 8 gyerekkel bármikor is tisztességesen éltek?

Akinek jól megy,az jellemzően inkább 1-2 gyereket szül. A 8-10 gyerek régen és most is a szegényekre volt jellemző,ez a szomorú igazság.

És tudom milyen világot élünk,ezért nem kell 8at szülni utána meg sírni ríni az adományokért a fókuszban.Én nem gondolom,hogy ők áldozatok lennének .(kivéve a gyerekek)

2012. jan. 30. 20:12
 24/66 anonim ***** válasza:
81%
De még találgatni sem kell ebben a sztoriban,egy favágó fizetése eddig sem fedezte ennyi gyereknek az eltartását
2012. jan. 30. 20:14
 25/66 anonim ***** válasza:
19%
Ha van is munkája midnkét szülőnek, akkorse kéne bevállalni ennyi gyereket. Mi elég jól keresünk, mégse akarok 2 gyereket.
2012. jan. 30. 20:15
 26/66 anonim ***** válasza:
50%

Nem olvastam el a válaszokat,így nem tudom észre vette e már valaki,hogy

Milyen érdekes!! Mindig ezeknek a panaszkodó szülőknek van frissen festve a haja!!! Festékre telik? stb.

Üdv:3 lányos

2012. jan. 30. 20:15
 27/66 anonim ***** válasza:
63%

Rúgjanak ki téged is a francba a munkádból, pláne, ha vidéken élsz, mikor majd gyerekeid lesznek, és akkor leesik, mi van.

K*rvakönnyű ítélkezni mások felett, de objektívnek lenni már nem!

2012. jan. 30. 20:16
 28/66 anonim ***** válasza:
65%
Ha anyuka dolgozott mikor szülte meg a 8 gyereket és mikor nevelte? Így kilőve, hogy mindkettőnek volt munkája.
2012. jan. 30. 20:16
 29/66 anonim ***** válasza:
Az már részben más kérdés, mire költik a pénz, és ezt fel lehetne tenni sok millió embernek az országban!
2012. jan. 30. 20:17
 30/66 anonim ***** válasza:
55%

"Ha anyuka dolgozott mikor szülte meg a 8 gyereket és mikor nevelte? Így kilőve, hogy mindkettőnek volt munkája."

Olyanról még nem hallottál, hogy munka + gyereknevelés, meg iskolai napközi? Szerinted hogy nőttek fel milliók az országban? Csak úgy, hogy fater dolgozott, mutter 0-24 a gyerekekkel volt?

2012. jan. 30. 20:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!