Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az ilyen miért csodálkozik...

Az ilyen miért csodálkozik hogy nem tud megélni és eltartani a gyerekét?

Figyelt kérdés

Múltkor volt a TV-be az egyik híradóba, hogy egy balesetben meghalt egy favágóként dolgozó férfi.

Interjút készítettek a családjával. Erre kiderül, hogy van nekik 8 db gyerekük !!!

(leszögezem, nem romák, és ezt nem provokációnak írom, csak mielőtt valaki beírná)

És az édesanya panaszkodott hogy így is nehezen élnek meg, de most mi lesz velük...

Sajnáltam őket, de nem értem. Akinek amúgy is kis jövedelme van, vagy pedig nem nagyon tehetős (tehát mondjuk átlag bérű) az minek csinál 8 db gyereket???

Mert oké, ha szeretik a gyerekeket. Na de azért mégis...ha összehoztak 8 db gyereket, akkor utána minek panaszkodnak hogy nagyon nehezen tudnak megélni??

De nem csak ez az egy eset van, tudok többről is...(és egyik se roma!![NEM provokációnak szánom], de most a romakérdést hagyjuk, nem ide tartozik, csak beírom, mielőtt vki beírná hogy biztos azok)

Aki amúgy is nehezen él meg, vagy nem túl tehetős az miért csinál ennyi gyereket? Utána meg panaszkodik hogy alig él meg...persze ez olyan családnál is volt ahol mind2 szülő dolgozott...

Bocsánat, hogy ilyen kérdést teszek fel, csak egyszerűen nem értem az ilyen embereket....:/

2012. jan. 30. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
58%

utolsó: Jó,akkor feladom. Szüljél 8 gyereket,az a normális.

És az én hibám,hogy utána nyomorognak. Biztos a valóvilágból tanultam ezt a sok butaságot,hogy létezik védekezés,meg,hogy intelligens ember nem állat módjára elli a kölyköket,gondolkodás nélkül.

Totális agymosáson mentem keresztül valószinüleg,szerintem a raptoidoknak is köze lehet hozzá

2012. jan. 30. 20:43
 42/66 anonim ***** válasza:
40%
Korlátolt vagy; nem veszed észre, mennyire az orrodnál vezetnek.
2012. jan. 30. 20:49
 43/66 anonim ***** válasza:
39%
Igen, az orrunknál fogva vezetnek, mert az kéne, hogy normális legyen, hogy a putriba szüljünk legalább 6 gyereket. Tudod az a furcsa, hogy sok család 2 szobás önkormányzati lakásban élnek 8-an, rezsit nem fizetve, mert apuka nem talál épp munkát, anyuka meg a 6 gyerektől esélytelen, hogy kapjon. Még csak nem is sajátba vállalják.
2012. jan. 30. 20:53
 44/66 anonim ***** válasza:
90%

nah, hogy en is irjak mar, es le legyek pontozva...

4en vagyunk testverek, es mi is bekerulhetnek anyagiak miatt barmelyik hiradoba

ocsem 12 eve szuletett, en 20 vagyok, es meg 3 eve nem nagyon vettu igenybe az ingyen tankonyvet es ilyesmit, mert nem voltunk megszorulva, iden mar mindoknek hasznalt konyv jutott...

marciusban anyumat kirugtak, 3 havi beret nem kapta meg, meg a vadalahelyezesnel tartanak, azota munkat nem talalt, apum dolgozik csak 120at kap havonta, plusz megemelkedett deviza 60.... sajnos el vagyunk csuszva, es tamogatast meg az en csp-m sulivaltas miatt nem kaptuk meg (200 ezer)

valaszaitokat olvasva,(tisztelet a kivetelnek!!) szerintettek jobb lett volna ha apam kisszeket csinal, s nem 4 gyereket, es cseszett csaladtervezni, mert tudhatta volna h mi lesz 12 ev mulva...

de a legszebb az egeszben nem adtak fel, tv, internet kaja van, sot minden heten jut az asztalra valami csoki, es anyu mindig sut, mert ahol tudjak megfogjak a penzt, igaz lehet h el vagyunk csuszva egy havi torlesztovel, de ha veget er majd a targyalas az sem lesz....

2012. jan. 30. 20:56
 45/66 anonim ***** válasza:
74%

NEm! Az a normális, ha nem kell attól rettegned, mikor rúgnak ki, nem kell megvonnod magadtól átlagos dolgokat, és nem kell azon gondolkodnod, vállalj-e gyereket, vagy sem!

Most nem ez van, hanem az, hogy örüljél, hogy van lyuk a hátsódon, és ne is merj álmodozni jobb életről.

2012. jan. 30. 20:57
 46/66 anonim ***** válasza:
35%
Igen,most ez van. (legalább az átlagember számára) . És? Szerinted ezt senki nem vette észre? Erre az a megoldás,hogy egy focicsapatot kell szülni?Vagy hogy kapcoslódik ez a kérdéshez,te közgazdász gyerek,ha már ilyen nagy okosságokat feltársz számunkra,földi pórnép számára,hogy alig adnak pénzt a munkáért..
2012. jan. 30. 21:11
 47/66 anonim ***** válasza:
17%
Járjál szemellenzővel, és ne is fáradj a gondolkodással.
2012. jan. 30. 21:50
 48/66 anonim ***** válasza:
33%
46-os; alig prosztó és sz*r humorod van
2012. jan. 30. 21:54
 49/66 anonim ***** válasza:
75%

Én csak azt nem értem, hogy miért kell állandóan ilyen kérdéseket kiírni. Hiába mondod kedves kérdező h nem provokáció, ez az. Még ha nem is annak szánod. 1. Veszekedés van belőle. 2. Mi közöd hozzá? Akkor is ennyi adót fizetnél, ha nem lennének ilyenek. Magyarországon a béka segge alatt van a segélyezés más országokhoz képest. (mint minden más is) Miért ne mondja el a TV-ben? Aki akar segíthet nekik, aki nem, az nem. Nem értem, hogy miért foglalkozik mindenki a másik dolgával, mikor van saját baja. Ezért tartunk ott ahol, mert imádnak az emberek siránkozni, mást hibáztatni a saját szar életük miatt...

Lehet lepontozni de nekem ez a véleményem.

2012. jan. 31. 11:23
 50/66 anonim ***** válasza:
58%

tegnap 21:11

79%

Nem tudom miért pontozzák le, szerintem jókat ír.

Amúgy tényleg az ilyen kérdésekből-bár melyikből nem:D-hatalmas viták szoktak kerekedni.

Szerintem az ilyen családoknál tényleg az van gyakran-ahogy írta valaki-, hogy nem figyelnek a védekezésre, aztán ha jön, hát jön a gyerek. Napról napra élnek.

ez van.

2012. jan. 31. 11:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!