Mit lehet tenni, ha nem akartam a gyereket, de a volt barátnő még mindíg írogat róla rendszeresen?
17 hetes terhességet már ne vigyél abortuszra. Hagy szülessen meg, ezt most nyeld le, kész, legközelebb meggondolod, kivel fekszel le. Nem te vagy az első és utolsó aki így jár.
Az én babám 16 hetesen már integetett :)
12 héttől kezdenek el magzatok érezni, kialakul az agyban az érző funkció, ne akard már megölni. Tudod te hogyan zajlik egy ilyen korú abortusz.
Hagy írjam le, de számtalan videó is fent van.
benyúlnak a magzathoz, aki már mozog és rúgkapálózik. És szépen kitépik a lábát, a kezért, stb. HÁT MEKKORA FÁJDALMAT ÉLHET MÁR ÁT? nem megölik, előtte jól megkínozzák, mert nem biztos, hogy egyből is meg is hal.
téged ez nem zavar?
vagy tudtad ezt?
Na figyelj te idiot@ nem erzo leny!!!
Engem ne amcsizz le,magyar vagyok es itt elek jelenleg de nem vagyok amcsi! Magyar foldon sok minden kering Amerikarol amirol fogalmatok sincs csak a filmekbol meg innen-onnan vettetek. Es en azt irtam,hogy USA-ba dollar a fizeto eszkoz. Nem azt,hogy Angliaba. Basszus legalabb olvasni tanulj mar meg ha vedekezni nem volt eszed!!!!!!!
Ma kellett pont telefonalnom a dokimnak valamiert es az aszisztense vette fel akivel nagyon jol osszebaratkoztunk es mig vartunk a dokira eszembe jutott a nyamvadek kerdesed es megkerdeztem megint. O is mondta,hogy kizart dolog,hogy ilyen illegalisan mukodne.( zarojelben megjegyzem,hogy szerinte is egy allat vagy)
A hulye linkelt oldalaidat el fogom olvasni es koszi de nem kell segitseg, folyekonyan beszelek angolul. Irok es olvasok is .
Ha tenyleg megcsinaljak az eleg nagy baj. Latszik,hogy az en orvosom kulturalt helyen dolgozik es nem ilyen limi-lomi klinikakon. Ja es meg valami, en egy szoval sem irtam,hogy az USA-ba elek. En tengerentult irtam. Kanadaba elek itt tuti nem csinalnak,de mondom a doki szerint legalisan Ameriaba sem.
Bar Kanada tobb dologba kulturaltabb Amerikanal.
Az anyagiakat pedig onnan vettem,hogy itt Kanadaba ingyen van az elletas de Amerikaba nem. Ott mindenki fizet. Tehat ha repulojeggyel ,korhazzal,orvossal es mindennel egyutt akkor tobb ezer dollar. Es meg ha a baratnod elmenne ki felugyelne,hogy meg is csinalna??? Ezert gondolom neked is menned kene = plussz kiadas.
Legalabb gondolkozz mielott cselekszel!
Vagy neked ennyit is megerne,hogy orokre elhallgattasd a gyerekedet????/
Forty-two percent of providers offer very early abortions (before the first missed period) and 95% offer abortion at eight weeks from the last menstrual period. Sixty-four percent offer at least some second-trimester abortion services (13 weeks or later), and 23% offer abortion after 20 weeks. Only 11% of all abortion providers offer abortions at 24 weeks
Ezt ajanlom,hogy megegyszer olvasd at!!!
Ja es meg valami.
Igen,gondolom rohadtul nem tetszik neked,hogy en nem ertek egyett a gyilkolasi vagyaddal de egy valamit kikerek magamnak.
Ha azt se tudod,hogy ki vagy es mennyi idos akkor inkabb fogd be.
Ugyanis nem egy unatkozo tini vagyok hanem egy anyuka akinek van egy 2,5 eves gyereke es 3,5 eve elek boldog hazassagba a ferjemmel.
Az csak egy dolog,hogy a te elkepzelesed szerint a nonek a konyhaba a helye de en igenis kinyilvanitom a velemenyemet es ha nem tetszik akkor nem kell kerdest kiirni az oldalra.Ennyi.
Nagyon rossz helyre irtad a kérdésed! Mi nök vagyunk akik arra születtek, hogy életet adjanak, amit egy férfi talán sosem fog megérteni, mert nem tudja milyen egy életet a szive alatt hordani, bele sem gondol, a fejét ilyesmire nem használja. Es amig ez igy van, ne várja el egy se, hogy egy nö abortuszra menjen.
Fizeted majd a gyerektartást, az exed meg majd talál egy pasast aki apja helyett apja lesz majd a gyerekednek. Ennyi. Sajnálom a gyereket mikor majd megtudja, hogy miket mondtál és gondoltál arrol "a gyerekröl". Te mit éreznél, ha rolad igy nyilatkozott volna a szülöd? Kivánom, hogy majd egyszer apai ösztön kinozzon, hogy tudj viszonyitani, egy nöi anyai ösztönhöz!
Most biztos kegyetlennek gondoltok,jöhet a lepontozás is,de leirom..részben meg tudom érteni a kérdezőt.Az ember megbízik a barátnőjében,természetesen nem számit rá,hogy ilyen csúnyán átbassza a csaj. Ez aztán a felelős gyermekvállalás..na mindegy,ennyit a csajról,én nem tudom őt sem sajnálni.
Azt túlzásnak tartom,hogy a kérdezőt úgy állitjátok be,mitnha maga az ördög lenne,ő még nem akar gyereket ,mégsincs beleszólása,gondolom az a gyerek is csak egy fél sztorit fog hallani az anyja részéről,hogy apádnak nem kellettél,nem kiváncsi rád,cska a gyerektartást fizeti stb,néhány "lényegtelen" részletet kifelejt majd.
Ahogyan egy huszonx hetes magzat abortálásárol irsz,az csak azt mutatja,hogy nem értesz a témához,és az érzelmi intelligenciád is elég alacsony lehet,ha nem érted mi a különbség egy néhány hetes embrió,egy úszkáló sejtcsomó abortálásában,és egy 6 hónapos gyerekében. Én nem vagyok megrögzött abortuszellenző,mint "védekezési" forma abszolút elitélem viszont.
Szerintem nem kell komolyan venni,amiket most ír a kérdező,kicsit gyerekes,felelőtlen és tudatlan,jobb is ha nem akar még gyereket.
A csajt viszont ne állitsátok már be áldozatnak,mert ez fleháboritó,hogy amit ő fözött magának (mert ezt csak igy lehet megfogalmazni,ha valaki felcisnáltatja magát a másik tudta nélkül) azért még szinte dicséretet is kap tőletek,és mindenki sajnálja. Majd most akkor szépen felneveli a gyereket egyedül,mert visszafelé sült el a kis terve. Egy gyereknek szerető családba kellene születnie,nem egy eszköznek lennie ahhoz,hogy magához láncoljon az ember valakit,ez aljas és gusztustalan dolog. Az is,hogy most lelkileg próbálja manipulálni a kérdezőt,az UH felvételekkel . Én anya vagyok,de ez elfogadhatatlan,és valahol igazsságtalannak is érzem,hogy ilyen aljas húzással még pénzt is ki tud majd csikarni a kérdezőből a nő,hiszen a törvény az ő oldalán áll.
22:11:
miért hihetetlen hogy nem direkt lett terhes a csaj?
egy sima megfázás elleni gyógyszer is befolyásolja a fogamzásgátlót...
Nem mondom, hogy hihetetlen, de van esély rá. A tinik egy része otthonról akar kikerülni úgy, hogy azt hazudja, hogy szedi a fogamzásgátlót, holott esze ágában sincs szedni, és azért fondorkodik, hogy egy pasi elvigyye végre, az elviselhetetlen anyja meg a részeges apja lakásából. Vagy a mélyszegénységből... A tininél idősebb korban pedig a nők egy része gazdatestet keres ílymódon.
Na, lehet lepontozni a tényeket bátran.
De a homokba dugja a fejét és a saját kis belterjes, esztétikus és etikus világában él az, aki ezzel nincs tisztában...
Ezért kell mindig gumit húzni. Mindegy, hogy mit mond a csaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!