Mit lehet tenni, ha nem akartam a gyereket, de a volt barátnő még mindíg írogat róla rendszeresen?
A jelenlegi partnered ha én lennék,én eléggé elgondolkodnék,mi van ha én leszek terhes véletlen és te ugyanigy viselkedsz...hisz a kérdésben szereplő lánynak se azt mondhattad hogy csak arra kell...
A jelenlegi partnered helyében én nem gondolnálak komolyan,hisz felelősségtudatod nulla.
"Én egy másik nővel akarok együtt lenni, lehet, hogy emiatt is csinálja, de nekem nem hiányzik és nem akarok úton útfélen belé meg a gyerekébe botlani, főleg nem akarom, hogy a mostani kapcsolatomnak betegyen." Mi az, hogy a gyerekével??? Talán úgy lenne helyes, hogy a gyerekünkkel!!
Te mit éreznél ha apád úgy érezne irántad, hogy bárcsak anyád elvetetett volna!? Bár érted nem lett volna kár!!
Felfogtad, hogy tönkreteszel egy embert ezzel a hozzáállással? Még egy idegennel sem szabadna ilyennek lenned nemhogy a saját gyerekeddel!
És ha szabad kérdezni,most is a nőre bizod a védekezést vagy húzol minden egyes alkalommal gumit?
tudod,a férfi is tud védekezni...
Pff.. hát, ehhez nem sokat tudok hozzáfűzni!
Apám, még hogy te kalimpálsz itt, hogy zaklat a volt nőd a gyereked ultrahangos képeivel?? Meg, hogy mit lehet tenni?? Semmit.. húztál volna gumit! A gyógyszer sem 100% védelem.
Ha megtörténik a teherbeesés, akkor ez van.
A másik meg.. hogy lehet úgy beszélni, egy gyerekről, akit te csináltál, hogy : "nem kell!"
Mi az, hogy nem kell? Ha kell, ha nem a tiéd, és fizetni fogsz utána! Még, hogy zaklatás.. Oda ne sz*rjak, hogy zaklatásnak veszel pár ultrahangos képet..
Úgy viselkedsz, mint egy hisztis h*lyegyerek. Ha szexelni van eszed gumi nélkül úgy, hogy nem is akarsz gyereket, akkor legyen gerinced vállalni a következményeket.
Az meg nem úgy megy, hogy te azt mondod, hogy neked nem kell a gyerek, vetesse el. Mert ez nem csak a te döntésed.
Attól, mert Ő úgy döntött, hogy megtartja a babát, még neked nem esett le a teher a válladról, mert te anno megmondtad neki, h vetesse el..
A volt bnőd se semmi, azt aláírom.. Jól egymásra találtatok..
Pont neked van marha nagy igazsag erzeted,hogy nem sul le a bor a kepedrol. Te nem voltal ott mikor az a gyerek keszult??? Ha annyira nem akarsz gyereket akkor gondoskodj TE rola es nem "azt mondta,hogy szedi a tablettat" szoveggel jonni.
Mi az,hogy kulfoldon 6 honapos korig elveszik??? Hol kulfoldon? Europa orszagaiban tuti nem es tengeren tulon (itt elek szoval tudom) sem, legfeljebb legalisan, de az ilyet ugy sem talalod meg gondolom nyelvtudas nuku (az inteligenciadbol itelve) es itt nem fizet a biztosito. Tobb ezer dollarba lehet gondolkodni.
Te egy artatlan baba megolesebe gondolkozol. Mi lett volna ha a te eleted felett gondolkodott volna vki igy???
Nem szoktam csunyat irni de pontosan azt tennem veled amit te tennel azzal a gyerekkel.
Lehet lepontozni de ha mar nagyfiu voltal akkor vallald a felelosseget!
Es azt is kivanom,hogy a volt baratnod vasalja be rajtad a gyerektartast de rendesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!