Mit lehet tenni, ha nem akartam a gyereket, de a volt barátnő még mindíg írogat róla rendszeresen?
Hát ezt megszívtad, máskor ha nem bízol 100%-ig egy nőben, akkor húzz gumit.
Ez egy baromság, hogy külföldön 6 hónaposan elveszik a gyereket. Ha 6 hónaposan megszületne, már elég jó eséllyel életben maradna, tehát törvényesen sehol nem fogják "megcsinálni".
Nem tehetsz semmit a "zaklatás" ellen. Az a gyerek a te gyereked is, és felelősséget kell vállalnod érte ha tetszik ha nem.
Nem vagyok abortuszellenes fanatista... De ne haragudj, azért te nem vagy normális... Mi az, hogy benne lennél, hogy külföldön 6 hónapos koráig elvegyék a gyerekedet. Azért azt az UH-képet majd nézd meg légyszíves, ami a 6 hónapos magzatot mutatja. Más dolog megegyezni, 6-7 hetesen elvetetni, mert nincs más megoldás, mert nincsen közös jövő, mint megölni 6 hónaposan.
És még valamit elárulok: védekezés mellett is lehet terhes az ember. Én vagyok az élő példa. Picit mókás, amikor az ember áll a fürdőszobában, mered a pozitív tesztre, és azt kérdezi, hogy de hogyan???? Nem biztos, hogy direkt lett terhes, csak azért, hogy téged szívasson.
Az exed azért nem normális, mert egyáltalán nem vette figyelembe a te döntésedet. Megtartotta, és fel szeretné nevelni. Én sem lettem volna normálisabb a helyében, soha nem vetetném el a gyerekemet. Viszont azt már fel kellene érnie ésszel, hogy nem vagy rá kíváncsi. A gyerektartást fizetned kell, az apasági alól nem húzhatod ki magad.
És még egy dolog. Most azt mondod, nem érdekel a gyereked. Aztán lehet, hogy te akarod majd a legjobban tudni, hogy mi van vele. Nem te leszel az első, ha így érzel majd. És ehhez nem kell az anyját szeretned, és nem kell vele lenned sem.
Aki nem akar gyereket gumit húz. Aki nem tervez komoly kapcsolatot a másikkal, az miért bízik meg benne.
Egyik volt pasim járt így, hogy a barátnője terhes lett, azzal védekezett, hogy ő nem akarta. Hibáztatta hogy biztos nem szedte a gyógyszert aztán kiderült, hogy egy másik gyógyszer (amit az orvos írt fel) kiváltotta a hatást. Már egy ACC is megszünteti a fogamzásgátló hatását. Úgyhogy nem hiszem hogy a lány ezt tervezte, de attól még örülhet a babának, vagy legalább beletörődik.
Mivel jelen esetben van a gyereknek apja, így nem csak a világba szüli a gyermeket, hanem neked is. A kapcsolat még tartott amikor terhes lett, és elvetetni sem tudta már. Kvázi miről beszélünk? Jogilag nem tudsz elmenekülni, inkább törődj bele a saját érdekedben.
A zaklatást meg meg fogja unni, főleg ha rendszeresen fizeted ami jár. Egy nőnek iszonyat fájdalom ha nem kell a férfinek a gyereke, mivel az apukám lelépett így pontosan tudom mennyire. Árral szemben senki nem akar úszni, egy idő után beletörődik, hogy nem akarsz a gyermek apja lenni.
Nem azt kérdőjeleztem meg, hogy külföldön megcsinálják-e, mert tudom, hogy vannak helyek, ahol igen. Hanem azt, hogy ember-e az olyan, aki egy kifejlett emberi lényt, akinek arca van, sőt, kivételes esetekben, ha természetes úton valami miatt megszületik, életképes is lehet, azért, hogy ne kelljen utána gondoskodni róla, megölet. Mert arra már nincs szebb szó.
Írd meg a lánynak, hogy számodra ez sem jelentene gondot. Nem fog keresni többet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!