Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha nem...

Mit lehet tenni, ha nem akartam a gyereket, de a volt barátnő még mindíg írogat róla rendszeresen?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm azt mondta gyógyszert szed, miután szakítottunk mégis kiderült, hogy terhes. A gyerek biztosan tőlem van, de én mondtam neki, hogy nem kell, ennek ellenére mégis megtartotta, pedig nem tartott ott a kapcsolatunk, neki tök rendszertetlen a háttere sok szempontból, én pedig mást terveztem, mással. Én mondom neki állandóan, hogy hagyjon már békén, de ő folyton küldözgeti az ultrahangokat, meg az egyéb infókat, hogy milyen vizsgálatokat csinál és hogyan nő a gyerek. Engem ez nem érdekel, én sosem akartam azt a gyereket. Ez felér már a zaklatással? mit lehet ellene tenni?
2011. dec. 20. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt megszívtad, máskor ha nem bízol 100%-ig egy nőben, akkor húzz gumit.

Ez egy baromság, hogy külföldön 6 hónaposan elveszik a gyereket. Ha 6 hónaposan megszületne, már elég jó eséllyel életben maradna, tehát törvényesen sehol nem fogják "megcsinálni".

Nem tehetsz semmit a "zaklatás" ellen. Az a gyerek a te gyereked is, és felelősséget kell vállalnod érte ha tetszik ha nem.

2011. dec. 21. 04:34
 22/80 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok abortuszellenes fanatista... De ne haragudj, azért te nem vagy normális... Mi az, hogy benne lennél, hogy külföldön 6 hónapos koráig elvegyék a gyerekedet. Azért azt az UH-képet majd nézd meg légyszíves, ami a 6 hónapos magzatot mutatja. Más dolog megegyezni, 6-7 hetesen elvetetni, mert nincs más megoldás, mert nincsen közös jövő, mint megölni 6 hónaposan.

És még valamit elárulok: védekezés mellett is lehet terhes az ember. Én vagyok az élő példa. Picit mókás, amikor az ember áll a fürdőszobában, mered a pozitív tesztre, és azt kérdezi, hogy de hogyan???? Nem biztos, hogy direkt lett terhes, csak azért, hogy téged szívasson.

Az exed azért nem normális, mert egyáltalán nem vette figyelembe a te döntésedet. Megtartotta, és fel szeretné nevelni. Én sem lettem volna normálisabb a helyében, soha nem vetetném el a gyerekemet. Viszont azt már fel kellene érnie ésszel, hogy nem vagy rá kíváncsi. A gyerektartást fizetned kell, az apasági alól nem húzhatod ki magad.

És még egy dolog. Most azt mondod, nem érdekel a gyereked. Aztán lehet, hogy te akarod majd a legjobban tudni, hogy mi van vele. Nem te leszel az első, ha így érzel majd. És ehhez nem kell az anyját szeretned, és nem kell vele lenned sem.

2011. dec. 21. 06:08
 23/80 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem akar gyereket gumit húz. Aki nem tervez komoly kapcsolatot a másikkal, az miért bízik meg benne.

Egyik volt pasim járt így, hogy a barátnője terhes lett, azzal védekezett, hogy ő nem akarta. Hibáztatta hogy biztos nem szedte a gyógyszert aztán kiderült, hogy egy másik gyógyszer (amit az orvos írt fel) kiváltotta a hatást. Már egy ACC is megszünteti a fogamzásgátló hatását. Úgyhogy nem hiszem hogy a lány ezt tervezte, de attól még örülhet a babának, vagy legalább beletörődik.

Mivel jelen esetben van a gyereknek apja, így nem csak a világba szüli a gyermeket, hanem neked is. A kapcsolat még tartott amikor terhes lett, és elvetetni sem tudta már. Kvázi miről beszélünk? Jogilag nem tudsz elmenekülni, inkább törődj bele a saját érdekedben.

A zaklatást meg meg fogja unni, főleg ha rendszeresen fizeted ami jár. Egy nőnek iszonyat fájdalom ha nem kell a férfinek a gyereke, mivel az apukám lelépett így pontosan tudom mennyire. Árral szemben senki nem akar úszni, egy idő után beletörődik, hogy nem akarsz a gyermek apja lenni.

2011. dec. 21. 07:48
 24/80 A kérdező kommentje:
Az USAban es Angliában is megcsinálják 24 hetes korig, nézz utána, ha nem értesz hozzá. Én még egy kinti klinikával is felvettem a kapcsolatot, személyesen is ezt mondták, hogy 24.hétig minden gond nélkül. Akkor is, ha külföldi és Magyarországon másképp van. Az 6 hónap, nem?
2011. dec. 21. 09:13
 25/80 A kérdező kommentje:
Ja és nem néhány ezer dollár, hanem pár száz font. Egy két havi gyerektartásnyi, annyit megér. Itt ugrálsz, hogy te ott élsz, meg hogy te beszélsz nyelvet, hát ezért most meggratulállak, hogy még magyarul és magyaroknak is hülyeségeket beszélsz.
2011. dec. 21. 09:19
 26/80 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt kérdőjeleztem meg, hogy külföldön megcsinálják-e, mert tudom, hogy vannak helyek, ahol igen. Hanem azt, hogy ember-e az olyan, aki egy kifejlett emberi lényt, akinek arca van, sőt, kivételes esetekben, ha természetes úton valami miatt megszületik, életképes is lehet, azért, hogy ne kelljen utána gondoskodni róla, megölet. Mert arra már nincs szebb szó.

Írd meg a lánynak, hogy számodra ez sem jelentene gondot. Nem fog keresni többet szerintem.

2011. dec. 21. 09:41
 27/80 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nagyon ritkán mondok ilyet, de egy lelketlen b*rom vagy. Az én öcsém 24. hétre született, és köszöni szépen nagyon jól van. Az orvosi mellett koraszülött osztályon dolgozom, és a 24. héttől már nagyon jó esélyei vannak a kicsinek az életben maradásra, te pedig a saját gyerekedet akarod ilyen nagyon megölni?? Lehet a csaj sem akart teherbe esni, de nem mindig véd a gyógyszer, és ha nem húzol gumit, az a te hibád, kutya kötelességed vállalni érte a felelősséget. Szerencsére nem tudod megúszni az apaságit, ha kirendelik, fizesd csak, de a gyerek érdekében ne menj a közelébe, jobb lesz neki egy ilyen "apa" nélkül....
2011. dec. 21. 10:10
 28/80 A kérdező kommentje:
Nem értem, most miért én vagyok az állat, mások is megcsinálják az abortuszt huszonhetesen is, nem véletlenül lehet addig megcsinálni, és nem a huszadikig, vagy korábbig. Azt meg pláne nem értem, hogy miért lenne más egy 6 hetes gyereket elvetetni, mint egy akár hat hónaposat??? Nem ugyanúgy nem születik meg??? Nem ugyanaz a gyerek, ugyanazzal az apával anyával és ugyanabban a szerencsétlen konstellációban?? 6-7 hetesen nem ugyanaz a gyerek, mint akive 6 hónaposan lenne-lehetne??? Akkor most kérdezem mindenkitől: Megis mi a különbség????
2011. dec. 21. 10:45
 29/80 anonim ***** válasza:
100%
Az idegrendszer... Már egy 8 hetes magzatnak is ki van mindene fejlődve, csak tovább kell alakulnia. Mint leendő orvos, már az ilyen kicsiket sem szívesen engedném abortálni, csak ha súlyos genetikai rendellenességük van, de nem az én dolgom. Viszont egy 24. hetes magzat már életképes, és ez a legnagyobb különbség!! Ráadásul egy ilyen magzatot meg kell szülni, nem lehet csak úgy kikaparni... Javaslom művelődj egy kicsit fejlődéstanügyileg, mert igen hiányos a tudásod.
2011. dec. 21. 10:57
 30/80 anonim ***** válasza:
100%

Ő hat hetes:

[link]

Ő 22:

[link]

Ő pedig 6 hónapos:

[link]

Ha így sem látod a különbséget, vak vagy...

2011. dec. 21. 11:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!