Mit lehet tenni, ha nem akartam a gyereket, de a volt
barátnő még mindíg írogat róla rendszeresen?
Figyelt kérdés
A volt barátnőm azt mondta gyógyszert szed, miután szakítottunk mégis kiderült, hogy terhes. A gyerek biztosan tőlem van, de én mondtam neki, hogy nem kell, ennek ellenére mégis megtartotta, pedig nem tartott ott a kapcsolatunk, neki tök rendszertetlen a háttere sok szempontból, én pedig mást terveztem, mással. Én mondom neki állandóan, hogy hagyjon már békén, de ő folyton küldözgeti az ultrahangokat, meg az egyéb infókat, hogy milyen vizsgálatokat csinál és hogyan nő a gyerek. Engem ez nem érdekel, én sosem akartam azt a gyereket. Ez felér már a zaklatással? mit lehet ellene tenni?
Kevesebb pénzre bejelenteni magad? Az sem érdekel, miből lesz pelenkája, kajája stb??? De te persze felelősségteljes vagy, hiszen nem szeretted a bnőd, nem bíztál benne, de azért d..tad gumi nélkül most meg ha rajtad múlna hagynád éhen halni a gyereked.... Mi lenne, ha felelőtlen lennél???
Ja, és nem, nem egy elhagyott anyuka vagyok, csak egy érző lény
2011. dec. 21. 17:48
42/80 anonim válasza:
Jézusom egy 6 hós magzat mozog, összerezzen, cumizik, ásít stb. Te meg megölnéd, hogy ne lássad. Komolyan az újdonsült barátnődnek mutasd meg, és ha nem hagy ott rögtön megérdemlitek egymást. Nem vagyok elhagyott nő, de ilyen szemét embert, mint te vagy, kasztrálnék. És ha nem szeretted az exed, vigyázhattál volna te is. Inkább téged hagytak volna a gumiban te szerencsétlen.
2011. dec. 21. 18:07
43/80 A kérdező kommentje:
Mondtam már, hogy csak 17 hetes. Vagy már az is ásít? Miért én vagyok az állat már megint, hogy nem akarom, hogy az exem belőlem éljen meg? Én végig mondtam neki, hogy fizetem, ha elmegy a dokihoz. De ha ő úgy akar szülni, hogy nincs miből, az megint csak az ő hülyesége, hát csinálja. Engem meg felejtsen el, ne nézzen se madárnak, se fejős tehénnek. Az, hogy te érző lény vagy, mindjárt gondoltam, merthogy túl sok ráció nem szorult beléd, az is biztos. Érző lénységből meg nem lehet megélni.
2011. dec. 21. 18:40
44/80 anonim válasza:
Te szerencsétlen, már visszacsinálni nem tudod.Inkább próbálj legjobban kijönni belőle. Ha megszületik menj el nézd meg, és ha akkor se mozdul meg benned semmi, akkor csinálj azt, amit akarsz, akkor meg se érdemled, hogy egy ilyen kis csodát kapj. Nem az anyját kell vállalnod, menj az új nőddel, fizesd a gyerektartást ne többet, de a gyereket ne utasítsd el, mert lelki beteg lesz szegény. Te jól éreznéd magad, ha a fiad, aki lehet kiköpött te, szomorúan kérdezi, hogy az apukája miért nem szereti?
2011. dec. 21. 18:55
45/80 anonim válasza:
Ja, hogy észérvek kellenek? Nem akarok gyereket=nem d..ok gumi nélkül. Ez elég logikus?
Nem tudom, mennyit keresel, de egy gyerek drága. Ruhák, pelenka, vitaminok, popsikrém, popsitörlő... az induló költségekről nem is beszélve.
Az én apám annó elintézte, hogy anyukámnak igazolni kelljen a kiadásokat. A bíróság megemelte a gyerektartást a számlák alapján :-)
2011. dec. 21. 19:00
46/80 anonim válasza:
Ha kevesebbre jelenteted be magadat, akkor a táppénz, és minden egyéb kevesebb lesz.
Igaza van valakinek. Téged kellene élve darabokra tépni. Ha van igazság a földön, akkor sosem lest több gyereked, és majd térden állva kéred ezt az egyet, hogy hallgasson meg... De el fog küldeni.
2011. dec. 21. 19:18
47/80 A kérdező kommentje:
Ha nem mondja, hogy szedi a gyógyszert, védekezem én. Leginkább úgy, hogy odébb állok. Ha nem szedte rendesen, vagy nem szedte, oké. Fizetem amivel ez jár. Még ha külföldre is kell mennie, mert idáig "érző lény" volt. Ja, lehetett volna ezt szebben is megoldani. De ha neki ez sem kell, akkor csinálja úgy, ahogy ÉRZI. Az anyatej meg ingyen van, nem?
2011. dec. 21. 19:19
48/80 anonim válasza:
A 17 hetes magzat nyel, pislog, csuklik, szopja az ujját, az anyja érzi a mozgását. Hallja a zenét, reagál rá. Ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!