Apja rendszeresen megveri. én szeretnék az apja lenni (? )
1Éve vagyok együtt a 16éves bnömmel. én 19 éves felnött, saját házzal és autóval rendelkezö informatikus vagyok.
A páromat 33éves nevelöapja neveli 11éves kora óta odafigyeléssel. 2hónapja az apa elvesztette testvérét és azóta rendszeresen fogyaszt alkoholt, ami kihat a lányra is. nem egyszer fordult már elö, hogy sírva hívott/jött át, hogy annyira összeverte, hogy aludni sem tud a fájdalomtól. Az apja nem akarja elengedni, de a seggarc úgy bánik vele, mint egy bokszzsákkal. a párom nem szeretné elmondani, a gyámhatóságnak, és én ezt a döntést tiszteletben tartom. nagyon szeretne átköltözni hozzám, de a szabály az szabály és náluk kell laknia.
a kérdésem az, hogy hogy lehetne megoldani, hogy én legyek a gyámja?
ha az apja leszek, és szexuális kapcsolatunkat szeretnénk folytatni, az nem minösül molesztálásnak, vagy nem kell tudnia senkinek?
kösz a válaszokat
Én 17 évesen költöztem el otthonról - semmi erőszak nem volt, saját döntésem következtében. Mi nem jelentettük sehol, még csak a tartózkodási helyet sem írattuk át.
Én inkább megzsarolnám apát. Vagy megengedi, hogy elköltözzön a lány, vagy mentek a gyámhatóságra.
Miből gondoljátok, hogy a gyámságról lemond? Ugyan, erre nem szabad apellálni, hiszen az neki pénz (családi pótlék, családi adókedvezmény...).
Szia! Apja nem lehetsz, csak gyámja/gondviselője. De korodból kifolyólag elég kevés erre az esély.
Azt meg értse meg a párod, hogy ha tényleg így áll a helyzet, akkor menjen már a gyámhatósághoz, mielőtt komolyabb baj lesz!!!
Kívánom a legjobbakat!
Írtam, hogy fenyegeti. Szól a rendörségnek azt hazahozatja.
1. szerinted ez egy olyan helyzet, hogy az apjával megbeszéljük hogy költözön át? ha felvágni akarsz akkor légyszíves ne itt tedd, hogy te milyen önálló csaj/fiú vagy!
Tudhatnátok, hogy egy ember ha furán viselkedik, az nem hülye, hanem neki az a normális.
az apja azthiszi, hogy minden a legnagyobb rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!