Apja rendszeresen megveri. én szeretnék az apja lenni (? )
1Éve vagyok együtt a 16éves bnömmel. én 19 éves felnött, saját házzal és autóval rendelkezö informatikus vagyok.
A páromat 33éves nevelöapja neveli 11éves kora óta odafigyeléssel. 2hónapja az apa elvesztette testvérét és azóta rendszeresen fogyaszt alkoholt, ami kihat a lányra is. nem egyszer fordult már elö, hogy sírva hívott/jött át, hogy annyira összeverte, hogy aludni sem tud a fájdalomtól. Az apja nem akarja elengedni, de a seggarc úgy bánik vele, mint egy bokszzsákkal. a párom nem szeretné elmondani, a gyámhatóságnak, és én ezt a döntést tiszteletben tartom. nagyon szeretne átköltözni hozzám, de a szabály az szabály és náluk kell laknia.
a kérdésem az, hogy hogy lehetne megoldani, hogy én legyek a gyámja?
ha az apja leszek, és szexuális kapcsolatunkat szeretnénk folytatni, az nem minösül molesztálásnak, vagy nem kell tudnia senkinek?
kösz a válaszokat
A példamondatod és a kérdés között nincs ok-okozati összefüggés. De semmi gond.
Látlelet, gyámhivatal, rendőrség. Ha nem akar lépni a lány, akkor menj be te a rendőrségre, vagy beszélj az iskolában valakivel, ők hivatalból jobban tudnak lépni, mint te (bár ez utóbbival meg kéne várni a szeptembert).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!