Mit lehet tenni, ha nem akartam a gyereket, de a volt barátnő még mindíg írogat róla rendszeresen?
Igen,itt pattogok mert igenis itt elek es akinel szultem (a korhaz vezeto professzora) mondta,hogy nem csinalnak abortuszt 12 hetnel idosebb magzatnal.
Es azt is mondta,hogy az ilyen illegalis helyek nem tudnak sokaig ent maradni,hamar megtalaljak oket. Igy neked eselyed se volt felvenned egy USA-beli klinikaval a kapcsolatot mert nyiltan nem vallaljak magukat. Fontba fizetni az USA-ba? (olyan jot rohogtem) Itt kepzeld dollar a fizeto eszkoz. Es igen,ugy szamolj,hogy dokinak minimum 1000 dollar, ejszakankent 2000 dollar es ugye a nem vart kiadasok mert ugye az USA-ba valahogy kikell jutni es nem 2 ft a repulojegy.
Hogy Angliaba mi a helyzet azt nem tudom,de erosen ketlem,hogy megcsinaljak egy 24 hetes magzat abortalasat.
Nagyon kamu szagu ez az egesz.....
Akkor menj el te allat Szaud-Arabiaba,ott talan talalsz olyan not aki befogja es mindig csak bologat a hulyesegedre.
De egy normalis,felvilagosult,okos no ezt nem teszi ami nagyon helyes! A no es a ferfi egyenrangu, a ferfi nem uralkodhat a non.
17 hetes a baba? Akkor jobb ha felkeszulsz,hogy az a baba par honapon belul meg fog szuletni.
Az pedig egy akkora gerinctelenseg,hogy direkt kevesebbre akarod bejelenteni magad,hogy ne kelljen fizetni a gyereknek. Csak tudod leteznek ado felugyelok es ha egyszer lebuksz a fonokoddel egyutt akkor az szopacs. Te nyugodtan gondolnal arra,hogy a gyereked nelkuloz vagy ehezik? Bar aki a 6 honapos gyereket abortalna attol jobb ha inkabb nem kerdezek semmit...
Inkabb nem irom ki azt a sok rosszat amit kivanok neked de egy valamit jo ha tudsz: Isten oda fent a mennybe igazsagos es nem fogod te ezt egy konnyen meguszni,te fereg.
Szerintem egy unatkozó tini írta, aki a válaszokat olvasva röhög azon, hogy egy nem létező helyzettel összeugrasztott ennyi embert....)
Jól van, kicsi fiú, fantáziálj csak, nem írok semmit a kérdésre, rajtam nem fogsz röhögni....
Boldogan élek a párommal és a 3 hós babámmal. Apukámmal és anyukámmal is heti legalább 2 alkalommal beszélek. Van két kistestvérem, akik imádják az unokahúgukat.
Nem hiszem, hogy rosszat tanultam volna; egy anyának az a dolga, hogy kiálljon a gyerekéért. Anyu nem otthon volt, dolgozott, öcsémmel volt legtöbbet gyesen 1,5 évet. A pénzt nem elszórta hanem rám/ránk költötte.
Volt annyi eszem, hogy nem estem teherbe, mert megkértem a párom, hogy húzzon gumit. Aztán amikor megvolt a lakás meg a kapcsolat olyan szintre ért, akkor együtt eldöntöttük, hogy lesz baba. A párom a nevére vette, most épp itt fekszenek mellettem és "beszélgetnek" :-)) Ha nincs kedve pelenkázni, fürdetni akkor nem kényszerítem. De a párja vagyok és nem a cselédje. Rendes munkám volt, vissza is szeretnék majd menni amint a baba engedi. De erről is majd együtt döntünk. Mert erről szól egy kapcsolat. Neked házvezetőnő kell, akit néha megdönthetsz.
Tehetsz ellene: változtass telefonszámot/csinálj új e-mailcímet.
A többi kérdésedre ügyvéd tudna kielégítő választ adni.
Kedves kérdező, én még nem írtam neked ide. Nem szidlak, nem is olvastam végig az 50 oldalt meg a sok veszekedést, az tény, hogy a legaljasabb dolog, amit egy nő tehet, ha nem védekezik, közben meg azt mondja igen. Vannak nők, akik így akarják magukhoz csalni a párjukat, vagy csak gyereket, amivel örök kötelék lesz az exszel.
A másik tény. Gyerektartást minden esetben kell majd fizetni, ha nem ismered el a gyereket, akkor apasági teszt, stb, a végén úgyis kiderül, hogy a tied, jön a gyerektartás. Más kötelezettséged nincsen, ha nem akarsz tudni a gyerekről, nem kell foglalkoznod vele, nem kell hozzájárni, de annyit tegyél meg érte, (nem a volt barátnődért, mert lehet, hogy ő egy bolond, szemét nő, az is lehet, hogy nem, ezt mi bizonyosan nem tudjuk), de az a gyerek nem tehet semmiről, eddig még nem érzékel semmit anya és apa harcából, ne adj neki azért kevesebb pénnzt (kevsebbre jelented be magad), mert az exed így átvágott.
Amíg nincs gyereked, nem tudod, mit kérsz az abortusszal? Nem tudod mit vállalsz azzal, hogy csak úgy lepattintod. Nem is érdekel, hogy ő a te részed lesz, hány éjszakát fog majd átsírni, hogy ne lemodntál róla, hogy nem érdekled, hogyan fog felnőni abban a tudatban, hogy az ovistársainak mindnek van apukája, de az ővé meg egyszerűen leszarja?
Elhiszem és elfogadom a mérhetetlen dühődet, amit érzel, arra kérlek, nyugodj meg és az exedt utálhatod, megvetheted, de a gyerekét ne.
jajj te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!