Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha nem...

Mit lehet tenni, ha nem akartam a gyereket, de a volt barátnő még mindíg írogat róla rendszeresen?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm azt mondta gyógyszert szed, miután szakítottunk mégis kiderült, hogy terhes. A gyerek biztosan tőlem van, de én mondtam neki, hogy nem kell, ennek ellenére mégis megtartotta, pedig nem tartott ott a kapcsolatunk, neki tök rendszertetlen a háttere sok szempontból, én pedig mást terveztem, mással. Én mondom neki állandóan, hogy hagyjon már békén, de ő folyton küldözgeti az ultrahangokat, meg az egyéb infókat, hogy milyen vizsgálatokat csinál és hogyan nő a gyerek. Engem ez nem érdekel, én sosem akartam azt a gyereket. Ez felér már a zaklatással? mit lehet ellene tenni?
2011. dec. 20. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 A kérdező kommentje:
Nagyszerű. Miután már mindenki meggyőzött mindenkit - az exemet leszámítva -, hogy már önmagamban is komoly érv vagyok az abortusz mellett, megmondaná végre valaki, hogy a gyerektartáson kívül kell-ene számítanom még MÁS apai kötelezettségre? (es akkor pedig mire?) Merthogy most a problémám az, hogy az exem kvazi "kötelez" arra, hogy én az ő és a gyereke minden lépéséről tudjak. Nekem ez nem hiányzik. Ha lehetne tenni ellene valamit, azt tök bírnám.
2011. dec. 21. 20:03
 52/80 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagy kötelezhető csak a gyerektartásra. De meg fogod bánni.
2011. dec. 21. 20:05
 53/80 A kérdező kommentje:
Mit fogok bánni? És mi van a vezetéknévvel?
2011. dec. 21. 20:08
 54/80 anonim ***** válasza:
100%
Ha az anya akarja, akkor megkapja a pici. Megbánod, hogy egy kis darabot magadból ellöksz magadtól. De mindegy, csinálj amit akarsz, remélem lesz új párja az exednek és egy normális apukája a gyerekednek.
2011. dec. 21. 20:23
 55/80 anonim ***** válasza:
74%

Te egy elfajzott degenerált állat vagy. Jó lettél volna a hitleri koncentrációs táborban szadistának.

A mostani barátnőd meg egy személyiség nélküli zsák amibe lihegve belevered. Mert normális egoval rendelkező nő nem veszi be a gyógyszert a párja előtt csak, hogy bizonyítson. Sajnálom, hogy anyádat valaki mikor hordott téged nem rúgta jól hasba, úgy mondjuk 17 hetes terhesen.

Koraszülött mentésben dolgozom és ilyen állatot még nem láttam mint te.

Senki nem azt mondta, hogy vedd el és élj a volt nőddel.

Csak annyit, hogy gondoskodj a gyerekről becsülettel.

Ha elhoznád havonta és látogatnád akkor lennél EMBER.

Nem a nőhöz kell szeretettel fordulni mert ő is egy barom. A gyereked nem tehet róla, hogy ugráltál lihegve egyet az anyján. Egyszer felnőtt lesz és remélem elolvassa amiket írtál a megöléséről. Kívánom, hogy az Isten soha ne adjon gyereket neked, ha lesz is valami sérültet, hogy sírva emlegesd meg amiket itt írtál.

2011. dec. 21. 20:27
 56/80 A kérdező kommentje:
Nekem nem egó, meg személyiség kell, na pont az hiányzik. Nekem egy normális, megbízható nő kell, aki nem kezd el a saját feje után menni, hanem hallgat a férfira, és minden döntésében mellette áll és támogatja. Nem kezd el variálni és végképp nem vitatkozik vele, ha netán nagy ritkán nem értenek egyet, olyankor max hallgat. Na de itt úgy látom csak fejlett személyiségű érző lények és töketlen férfiak vannak, sokat nem érek vele. Először megírjátok, hogy nincsen semmi egyéb kötelezettségem gyerektartáson kívül, aztán rögtön azzal a lendülettel ki is derül, hogy ja, bocs de mégis van.
2011. dec. 21. 20:56
 57/80 anonim ***** válasza:
100%
Te egy véglény vagy, egy nő ne vitatkozzon veled, hallgasson, előtted vegye be a gyógyszert, ölje meg a magzatát?Ilyen nő nincs, de ha van, orvosi eset.
2011. dec. 21. 20:59
 58/80 anonim ***** válasza:
90%
Napirendet nem írsz neki? Esetleg nem akarod megmondani neki, mikor mit egyen? Ha már véleménye nem lehet....
2011. dec. 21. 22:22
 59/80 Brigitta04 ***** válasza:
100%
Nagyon kiváncsi lennék,hogy mennyi idős is vagy?Meg tudod a kis kommentjeidet az ujdonsült kis barátnédnak is és a környezetedben élöknek is,haveroknak,munkatársaknak szivesen megmutatnám.Mert egy ekkora egy tapló embert még nem láttam e világon!!!!!!!
2011. dec. 21. 22:46
 60/80 anonim ***** válasza:
83%
Én kezdek gyanakodni, hogy kamu az egész. Nem igaz, hogy egy ilyen őstahóval már legalább két nő is lefeküdt, ezt nem akarom elhinni.
2011. dec. 21. 23:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!