Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha nem...

Mit lehet tenni, ha nem akartam a gyereket, de a volt barátnő még mindíg írogat róla rendszeresen?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm azt mondta gyógyszert szed, miután szakítottunk mégis kiderült, hogy terhes. A gyerek biztosan tőlem van, de én mondtam neki, hogy nem kell, ennek ellenére mégis megtartotta, pedig nem tartott ott a kapcsolatunk, neki tök rendszertetlen a háttere sok szempontból, én pedig mást terveztem, mással. Én mondom neki állandóan, hogy hagyjon már békén, de ő folyton küldözgeti az ultrahangokat, meg az egyéb infókat, hogy milyen vizsgálatokat csinál és hogyan nő a gyerek. Engem ez nem érdekel, én sosem akartam azt a gyereket. Ez felér már a zaklatással? mit lehet ellene tenni?
2011. dec. 20. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 A kérdező kommentje:
Mint leendő orvos neked nem az élet védelmére kellene felesküdnod. De azért 8 hét alatt még elvetetnéd. Nahát az abortuszos orvosok sem százak, szerintem olyan skizofrén mind, mint annak a rendje. Na de ez már végképp nem az én dolgom, nehogy már a végén uram bocsá nekem keljen megmondani, hogy hogyan kell konzekvensen abortusz ellenesnek lenni! De legalább én nem nevezem magamat orvosnak. Szerintem az abortusz végzésnek szakmának kellene lennie, semmi szükség hozzá "hivatásnak". Mindegy. És hány hetes kortól lehet "szülés" nélkül elvetetni?
2011. dec. 21. 11:12
 32/80 anonim ***** válasza:
100%
Mint említettem, én eleve csak súlyos beteg gyermekeknél tartom elfogadhatónak az abortuszt, de nem én hozom a törvényeket. És igen, az élet védelmére esküszöm fel, a gyógyításra, nem az egészséges gyermekek megölésére... Ezért is leszek gyermekorvos, nem szülész-nőgyógyász. Protokoll szerint a 12. hétig nem kell megszülni, utána mindenképpen, mert a magzat túl nagy.
2011. dec. 21. 11:16
 33/80 anonim ***** válasza:
100%

Hát b+, én még az elején megsajnáltalak, hogy kifogtál egy dilis tyúkot. Most meg azt kívánom, bárcsak lehetne felnőttet abortálni(mondjuk kezdve veled).

Jogilag 11hetes6napos magzatot lehet maximum csak úgy megölni(apa-anya közös döntése és fogamzásgátlás, ez felett már ORVOSI INDOKKAL ill kiskorú anya esetén végzik el, a többi esetben pontosan nem tudom minek nevezi a jog, és 12.hétig csak úgy kiszívják, felette meg kell szülni a babát, akit előtte még az anyaméhben megölnek vegyszerre-pl sósavat "itatnak" vele) De egy ilyen hülye baromnak mint amilyen te vagy lebutítva- anyukák medikák társa bocsi hogy így írom- 11hét6napig nem gyilkosság felette EMBERÖLÉS, egy 24hetes magzat már egy kész ember pl. Anyám...

Komolyan a töködet tépném le a francba...

Szar ügy, ha az anya és annak családja a nem intézte el az abot, túl van a 10.héten akkor a gyereked ha akarod ha nem megszületik, remélhetőleg egészségesen, és te meg fizetheted a gyerektartást. És FELELŐS VAGY a gyerekért.

Jah, hogy erre rámegy a mostani párod, így jártál, megtanulod, hogy gumit húzol, aztán nem lesz többet bajod...

2011. dec. 21. 11:22
 34/80 anonim ***** válasza:
100%

24 hetes magzatot azért megöletni, mert az apja nem vállalja fel, az előre eltervezett gyilkosság!

Az exed sem normális, hogy egy ilyen kegyetlen, halvérű emberrel egyáltalán leállt. Utálom az olyan nőket akik felcsináltatjaák magukat az pasijukat átvágva, de azokat a férfiakat is, akik nem akarnak gyereket, de gumit már lusták húzni, hogy majd oldja meg a nő.

Beszélgess el anyukáddal, hogy ő mit szólt volna ahhoz, ha apukád előállt volna az ötlettel, hogy téged 24 hetesen öljön meg. :(

Remélem több gyereket nem tudsz csinálni már ebben az életben, nem érdemled meg!

2011. dec. 21. 11:27
 35/80 anonim ***** válasza:
100%
Odáig egészen megértettelek, hogy nem akarod a gyereket. Nem tartottakak jófejnek miatta, de szíved joga eldönteni, hogy akarsz-e gyereket és ha igen, mikor, kitôl. Persze, igen, lehetett volna jobban vigyázni, de tök fölösleges most már a mi lett volna ha kérdéseken rágódni ( ezt írom azoknak, akik a jobban kellett volna vigyázni szöveggel jönnek ilyenkor. Ja kellett volna, de most nem ez a porbléma). Ez van. Te nem akarod, az exed meg akarja. Viseld a következményeit, történetesen a kéretlen uh képeket, meg a gyerektartást. De hogy elvetetni hat hóaposan! Na ne már! Én nem vagyok véresszájú abortuszellenes, mert vannak helyzetek, amikro el tudom fogadni, de a tiéd, tiétek nem az. Tényleg könnyen beszélsz egy hat hónapos baba megölesérôl. Nem benned növekszik, nem veled el együtt, nem a te tested az itthona jelenleg. Azt is megértem, hogy nincsenek apai ösztöneid, a pasiknak ez nehezebben megy, pont azért, mert a fent leírtakat nem ôk érzik. Fogalmad sincs, hogy egy anya mit érez, amikor terhes! Beszéld meg az exeddel, hogy te nem kéred ôt arra, hgy elvetesse a gyereket, de cserébe ô küldözgessen képeket. Ô felelôsséget vállal a gyerek megszülesével, felnevelésével, te vállalj felelôsséget a gyerektartással, ha már így alakult. (és tényleg remélem, hogy nem csak eszköz az a szerencsétlen gyerek az anyjának, és legalább valaki szeretni fogja)
2011. dec. 21. 11:37
 36/80 A kérdező kommentje:
Nem 24 hetes a gyerek, hanem csak 17. Én csak azt mondtam, hogy még akár addig is meg lehet csinálni. De nem is ey most a lényeg, mert ha nem csinálja, akkor nem csinálja, nem örülök neki, dehát istenem. Még a gyerektartást is kibekelem, megoldom, hogy ne kelljen sokat fizetnem, ugy hallottam, már egy tizessel meg lehet úszni, csak hivatalosan keveset kell keresnem. Majd megdumálom a főnökömmel, hogy kevesebbre jelentsen be. Az neki is jobb. Nekem azzal van inkább bajom, hogy ha már nem megy el dokihoz, akkor nekem ne mondogassa már, hogy fiú lesz vagy lány, meg hogy mi lesz a neve, meg most még csak ultrahang, aztán majd jönni fog nekem születésnapi fényképekkel, meg hogy rossz jegyeket hozott haza az iskolából. Ahhoz meg végképp nincs kedvem, hogy felnő a gyerek, és elkezd utánam kajtatni, mint az anyja. Nekem nem kell ez a gyerek, soha nem is kellett, és ezt az anyjának is megmondtam, de ő még mindig reménykedik, hogy majd megszeretem, mag na majd meglátom akkor biztos elbőgöm majd magam, hát az lehet is, csak nem az örömtől. Nem lehet ezt valahogy kivédeni? gyerektartásra kötelezhetnek, de arra is, hogy foglalkozzak vele? Arra nem akarnak kötelezni esetleg, hogy szeressem is a gyereket, meg hogy apai tanácsokat adjak neki?
2011. dec. 21. 12:04
 37/80 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem zárjuk le a témát, mert te egyre jobban vágod magad alatt a fát. Ha lehetne, itt szinte már mindenki felakasztott volna.

Gratulálok a felfogásodhoz. Főleg ahhoz, hogy kevesebbre jelenteted be magad, hogy kevesebbet kelljen fizetned az általad nem kívánt gyermek után. Azért nem írom gyermekednek, mert szegény kis magzat azt sem érdemli meg tőled lassan, hogy felnőjön.

Keress egy ügyvédet, bújjátok a jogszabályokat, hátha találtok valamit arról, hogyan lehetne végképp kimásznod ebből a helyzetből! Elárulom: sehogy.

Az ex barátnőd hülye, te egy elmebeteg. Mint mindenki, én is egyedül szegény gyermeket sajnálom.

2011. dec. 21. 12:09
 38/80 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok egy kötekedő ember, nem emlékszem arra sem, hogy ezen az oldalon provokáltam volna valaha valakit. De én még egy ilyen ocsmány alakot, mint te, még nem láttam.

Tudod, mit csinálj, te szörnyeteg?

Fogd ezt a kérdést, másold ki a linkjét, aztán küldj egy e-mailt az exednek azzal, hogy te vagy a kérdés kiírója.

Ha eddig nem ismert volna eléggé, akkor ezután fog. Ha jót akar a gyerekének, nemhogy ösztönözné majd a veled való találkozást és kapcsolattartást, hanem minden erejével azon lesz, hogy az életben ne lásd azt a babát, és semmi közöd ne legyen hozzá. Ezt a kérdést meg jól elmenti magának, hogy egyszer, ha majd a gyerek megkérdezni, hogy ki az apja, akkor megmutassa neki, és azt mondhassa, hogy nem érdemes ismernie téged.

A gondod megvan oldva...

2011. dec. 21. 15:20
 39/80 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, kösz. Hátha végre leesik neki, hogy ne hülyéskedjen nekem.
2011. dec. 21. 16:06
 40/80 anonim ***** válasza:
100%
35. vagyok. Nekem édesmindegy, hogy 17 vagy 24 hetes az a magzat, a történet szempontjából az is lényegtelen lenne, ha 17 napos lenne. Ugyanis nem a kora a lényeg! Nézd, én tényleg megértem, hogy nem fûtenek forró apai érzelmek, hiszen nem, vagy nem most és nem az exedtôl akartál gyereket. Oké, nem repesel. Oké, nem dobban meg a szíved az ultrahang képek láttán, valahogy csak-csak megértem azt is, hogy neked ez teher, és tudni sem akarsz a létezésérôl. Rendben. Nekem ez furcsa, de elfogadom, hogy van ilyen. De ne keresd már a kibúvókat. Hülye voltál, szarban vagy, nézz szembe vele. Csak úgy férfiasan, vagy mi, ha már feláll, és bedugod, és - tökmindegy kinek a hibájából - ennek eredményeképpen megfogan egy gyerek. Az ô megölését semmilyen szinten sem tudom elfogadni. Mondom, egyezzetek meg, ki kitôl mit vár, és felejtsétek el egymást. És mindenki jól jár. De nem egyedül az exed a hibás ebben a sztoriban, így a "bünti" sem csak neki jár. Neked az a minimum, hogy fizetned kell a gyerektartást, mint egy katonatiszt.
2011. dec. 21. 16:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!