Mennyit keres a férjed?
180000 Ft-ot keres mérnökasszisztensi munkakörben, de 2 diplomája van.
Én csak gyes-t kapok és már a 2. babát várjuk, de kijövünk a pénzből, mert szerencsére tavaly lejárt a kocsihitel. Mondjuk a spórolás így is, mert akad váratlan kiadás bőven.
Erre a hónapra kb. 40-50 ezret fog kapni, táppénz :(((
Egyébként 100-200-at hoz haza, ha munkaképes.
350e körül hoz haza, flottamenedzser. Én 200e körül keresek, túlóráktól függően (főnököm jóvoltából elég sok van :)). Emellé jön évi két bónusz (egy-egy havi fizetés) és havi 23e cafeteria.
A férjem most végez egy főiskolát, nekem diplomám van. Egy saját vállalkozást most indítgatunk be, egyelőre úgy tűnik, hogy menni fog. Idáig hobbim volt, így a kiadásokat kevésbé számoltuk rá, most már talán bevételi oldal is lesz.
Közben tervezünk gyereket is - a vállalkozást valószínűleg emellett csinálnám majd, aztán gyed után visszamennék dolgozni. Ha bejön az üzleti terv, akkor utána a férjem veszi át, mert kötetlen a munkaideje és jobban ráérne.
Kedves utolsó GYED mellett nwem dolgozhatsz,nemlehetsz egyéni vállalkozó...
Sőt a gyermek 1 éves koráig gyest semkapsz haven rendzseres jövedelmed,vagyvállalkozó vagy!
Ügyvezető anyuka
400 ezret, műszaki vezetőként.
Jelenleg GYEDen vagyok, ez 138e havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!