Mennyit keres a férjed?
Minden elismerésem a tűzoltó férjnek!! Az én párom pár éve mentős volt, az sem sokkal jobb, akkor keresett netto 85-90 ezret, volt, hogy télen a vacak, kopott gumikkal majdnem árokban landoltak...
Most egy raktárban dolgozik, adójóváírással, gyerekkedvezménnyel együtt hoz haza 110 ezret, de van még 5000-res étkezési utalványa és eg.p.tári juttatása, ez meg 3000 Ft netto/hó. Meg ingyen van az utazás, mert céges.
Azért érdekes, azt hittem, hogy az én férjuram fizuja viszonylag jónak számít. :) De ezek szerint csak a családunkban...
2300€
informatikai cégnél csoportvezetö.
de szerintem itt a kiadásokat is oda kellene irnod. és föleg leírni tényleges kiadást. pl tesómék 300EFt-t keresnek összesen van két gyerek, hitel 30.000Ft de még is mindig anyagi gondjuk van. soha egy vasuk sincsen, de minden hülyeséget megvesznek.
Jővőre a tűzoltók,rendőrőktől elvesznek:
-minden pótlékot,kb. nettóba ez 15-20 ezer ft
-havonta a brutto fizetésének 5-10%-at kell befizetnie kamarai tagságba (kb.5-10.000Ft nettoba)
-egy havi fizut le kell rakni letétbe(ha ne talánta kárt okozna rendőrségnek,tűzoltóságnak)
-adójóváirás(havi netto 12.500)bár ezt mindenkinek elveszik:o(
ezt fogják kompenzálni havi brutto 14.500Ft-al
vagyis egy átlag járőr,tűzoltó 70 ezer ft körül fog keresni
Férjem munkanélküli,igy csak az én fizum van,gyes(tartós beteg,emelt családi)
Nettó fizum 2 gyermek utáni kedvezménnyel,adójóváirással nettó 135.000FT.
(rendőr)
A tűzoltónak minden tiszteletem!
Az én páromnak érettségije van, és a szakmájában is dolgozik.
Az alapja bruttó 115.000 Ft, erre jön még neki a munka utáni bónusz és a pótlékok. A vége bruttó 300-500. De volt már példa milliós bruttóra is. Sajnos csak egyszer, és azért meg is dolgozott keményen innen 2000 km-re, háborús övezetben.
Ezen kívül van még neki cafeteria is havi 50.000 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!