Mennyit keres a férjed?
Ja és még annyi, hogy a telefonunk flottás, így ingyen beszélünk egymással, aminek kb 360 Ft az alapdíja. Szóval, ha senki mást nem hívnék csak ennyit kellene fizetni, de így is csak kb 2-3000 a számlám.
A rezsim szerintem magas, 50 m2-re 9600 víz (átalány), 8600 villany és 18 ezer gáz. Plusz a net, a tv, a közös költség. Ahhj.
De minden rendben, próbálok pozitív lenni! Egyre jobban és egyre gazdagabbak vagyunk!!! :)
Sziasztok!
A férjem is tűzoltó...adókedvezménnyel hoz haza 120.000 körül...2 gyerek...:((
Szakmunkás végzettsége van, de itt nem számít, egyébként főtörzsőrmester.
Már mondogatom neki neki, hogy gondolkozzunk hová megy jövőre dolgozni:(
Zárójelben jegyezném meg, hogy az útiköltségtérítése már évek óta 9 ft!!!!!/km!!!!
Ma felhívták a tűzoltóságról, hogy van-e devizaalapú lakáshitele...mondja, hogy az nincs, csak kocsi. Az nem érdekel...volt a válasz:((
Külföldön dolgozik egy cégnél hegesztő.
Van még központi fűtés és csőhálózat szerelő szakmája.
2 hetente jár haza.
Van egy 2 éves kisfiunk és 11 hetes kismama vagyok.
Nettó 400.000-450.000 ft-ot hoz haza.
Euróban kap fizut.
Férjem katona 105000 Ft-ot keres......
Érettségije és szakmunkás végzettsége van.
Férjem mentős, havonta 100.000 vagy még annyit sem hoz haza,(múlthónapban 97ezer volt) meg 6000.- kajajegy.
És sosem tudom, hogy hazaérkezik-e. Ja és Bp-en dolgozik, a napja nagy részében alkoholista, férgeslábú hajléktalanokat szed össze az utcáról.
Azt már el sem mondom, hogy mennyire emelkedett az autótörlesztőnk. (80.000.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!