Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit keres a férjed?

Mennyit keres a férjed?

Figyelt kérdés
Azért érdekelne mert Gyes-en vagyok és kíváncsi vagyok mennyit tud az apa hazavinni?Kíváncsi vagyok a férjem fizetése kevésnek számít vagy átlagosnak?!köszönöm
2011. nov. 16. 16:03
 21/91 A kérdező kommentje:

Férjem 200ezret keres egy hónapban.Ebből fix 170ezer a kiadás(albérlet,rezsi,törlesztő)+kaja,ruha.stb...

Középfokú végzettsége van,a szakmájában külföldön ennek a 10szeresét is megkeresné de akkor nem lennénk együtt,és van egy 2 éves gyerekünk...:(

2011. nov. 16. 17:17
 22/91 A kérdező kommentje:
nem 10szeresét,hanem tripláját.bocsi
2011. nov. 16. 17:30
 23/91 anonim ***** válasza:

Netto 145-155 ezer között keres, pótlékoktól függ. Pék egy multinál. Kereshetne maszeknál ennél jóval többet is, de akkor sose lenne itthon, mert a maszek pékségekben nincs se szabadnap, se szabadság, de még táppénz sem.

/De ha elveszik a pótlékokat, nem tudom ki fog éjjel gályázni? És ez minden más munkakörre igaz./

2011. nov. 16. 17:35
 24/91 anonim ***** válasza:
Érettségi + technikusi végzettség, nettó 140 ezer, de nem sa szakmájában dolgozik.
2011. nov. 16. 17:49
 25/91 anonim ***** válasza:

Főiskolai diploma, gépészmérnök

nettó 320 000 + 35 000 Cafeteria + nyári és téli pulykapénzek

Mivel duplájára nőtt a lakáshitelünk, így is baromi neccesen jövünk ki.

2011. nov. 16. 18:09
 26/91 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Te hol laksz, és mit dolgozik a párod? Van oda felvétel, kell valami féle szakképzettség? Nem lenne rossz egy jobban fizető állás...:)

2011. nov. 16. 18:20
 27/91 A kérdező kommentje:
Budapest,hentes és sajnos nincs felvétel,neki is ritka szerencséje van hogy megkapta ezt a munkát.
2011. nov. 16. 18:23
 28/91 anonim ***** válasza:

Köszi szépen!

Nekünk meg az a bökkenő, hogy nincs autónk, de jogsija férjemnek már van! :)

Meg hát nem Bp-n lakunk...de még mindig marha nagy szerencse szerintem, h nem a Tiszántúlon v a dél-Dunántúon élünk...

Meg igazán szakmája sincs. Azaz kőműves, de sosem dolgozott benne. Raktárakban dolgozott eddig meg az egészségügyben.

2011. nov. 16. 18:35
 29/91 A kérdező kommentje:
Itt Pesten egy sütigyárat tudok ahol túlórával meglehet keresni a havi 120ezret is,és most van felvétel a karácsony miatt.Sajnos mást nem,elszomorító a helyzet,van ahol netto 80ezret ajánlottak neki,de sok helyen próbanapra hívták majd elküldték de nem fizettek:(
2011. nov. 16. 18:42
 30/91 anonim ***** válasza:

A férjemnek még érettségije sincs, de felsővezető egy cégnél, 200-at kap kézhez, plussz a saját vállalkozásból ami még jön, mert kamionunk az idén már egy sem ment :(

De hálisten a kamionokon már nincs hitel, de még van egy régi vállalkozós hitel ami még sok....

Meg decemberig van még egy az havi 300 március óta...ha az nme lenne...De már csak 2 van :)Szóval nálunk jön a pénz, de megy is sajnos, de hamarosan jobb lesz a helyzet!

2011. nov. 16. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!