Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit keres a férjed?

Mennyit keres a férjed?

Figyelt kérdés
Azért érdekelne mert Gyes-en vagyok és kíváncsi vagyok mennyit tud az apa hazavinni?Kíváncsi vagyok a férjem fizetése kevésnek számít vagy átlagosnak?!köszönöm
2011. nov. 16. 16:03
 61/91 anonim ***** válasza:
100%

Villanyszerelő, szakmájában dolgozik. Fizetése változó 100-160 ezer között, de kb. egy hétvégét sem töltünk együtt...

Ha eszemre hallgatnék, már rég kiküldtem volna külföldre, de nem szeretnék nélküle élni, ill. mindkettőnk családja itt lakik. Viszont kéthetente, havonta hazajárhatna és még így is a keresete többszörösét hozná haza.

2011. nov. 22. 13:11
 62/91 A kérdező kommentje:

Az autótörlesztő nálunk is csillagoség!

Persze nem lehet összehasonlítani a tűzoltó és a hentes munkáját de pl.a férjem napi 15 órát dolgozik,mindennap és egy fűtetlen hideg üzletben ahol nagy hidegben mínuszok is vannak:(

2011. nov. 22. 13:14
 63/91 anonim ***** válasza:
100%

Párom szakmája szerint épületburkoló, abban megkeresne havi 120000-et nettóban feketén úgy, hogy 10 órázik.

Jelenleg betanított munkás 2 műszakban egy üvegszálas műanyag profilokkal foglalkozó németz tulajdonabn lévő KFT-nél, ott ugyanennyit hoz haza, ha 2 szombat is benne van, +18000 ft melegétkezés.

Múlt hónapban se túlóra, se szombat így kapott 97000+18000 ft-ot.

Nekem 56000 a gyed+12000 a családi.

Autóhitelünk van, CHF-es amit 3 évig úgy fizettünk, hogy 1 havi törlesztő ment le belőle, most a bank egy év alatt behajtja a teljes összeget, így az havi 40000.Plusz van egy áruhitelünk is, az 7000 havonta egy évig.

Más hitelünk nincs.

Fával fűtünk, az kb évi 50000 ft és mikor beköszönt a hideg, eléggé megterhelő anyagilag.Jövőre már előre gondolkodunk (vagy legalábbis megpróbálunk).

A villany 10000 körül, a víz 5000 körül, a net és a tv szintén 5000.A gyedem általában elmegy a lányunkra (pelenka, popsitörlő, bébikaja, ruha,most téli cucc pl overál).Turkálóban vásárolok, emebremlékezet óta nem vettem magamnak semmit.

Teszveszezek és Vaterázook, hogy így hó végén legyen pénzünk pelusra.

Jövőre a megszorítások miatt még rosszabb lesz a helyzet, de próbálok pozitívan gondolkodni.A munkahelyem elvileg visszavár, de nem tudom, hogy mi lesz, mire 2 éves lesz a lányom.Ott 75000 és 95000 között kerestem, cafeteriánk semmilyen formában nem volt, gyerek utáni szabit nem fizetnek.Kis KFT 10-12 fő alkalmazottal.Szakmám szerint modellező technikus vagyok, mondhatni abban is dolgoztam, gyerekágyneműket szabtam és varrtam.Meg ami lótifutit rám bíztak a főnökeim.Teljesítménybér volt.

Most 10,5 hónapos kiscsaj anyuja

2011. nov. 22. 13:18
 64/91 anonim ***** válasza:
100%
Érettségi+ technikum. Nem a szakmájában dolgozik. Jelenleg 800 forintos órabérben. Havi átlag 110-120 ezer forintot hoz haza.
2011. nov. 22. 13:30
 65/91 anonim ***** válasza:
100%

szia! Fejlődőképes rendszermérnök, saját vállalkozás. Ezek mellett továbbképzésekre jár, partnerszerződést köt antivíruslicensz-eladásra, és most van folyamatban a Microsoft Certified Partner szerződés megkötése. Idén 2 szakkurzust végzett, most csinálja az engedélyeztetést a rendőrségnél kameraszerelésre.

Profilja: antivírus-forgalmazás, hálózatépítés, kábelezés, kamerázás (de most épp gipszkarton falat építtet). Magán kívül még 3 embert foglalkoztat. Egy hónapban átlagosan kb. 1,5 millió forintot forgat (anyag+szolgáltatás). Kb. 200 ezret hoz haza, de sosem fix időben (hanem amikor pénzt kap).Ez így nagyon nehéz, rengeteg a kiadása, sokszor nem tudom, hogy csinálja, hogy legyen pénzünk. Nem állunk rosszul anyagilag, csak nem követhető, hogy mikor honnan van pénz. Most per pillanat egy kenyérrevaló van a kasszában, semmi másra nincs pénz. Jelen pillanatban a kintlevősége kb. 1 millió ft. Pár napon belül pelus kell a kicsinek, 2-3 hét múlva szülök, de még kiságyunk nincs. Hát.... ezt az életvitelt is meg kell szokni. Nekem évekbe telt. Néha sokkal rosszabb, mint az, ha kevesebb pénzt visz haza a férj, de legalább tudod, hogy 1.-én megkapta és jövő hónap 1.-ig kell beosztani.

1 gyerekes, 35 hetes km

2011. nov. 22. 14:21
 66/91 anonim ***** válasza:
100%

Férjem autószerelőként dolgozik, de van több okj-s végzettsége is. Munkától függően 120-130 ezret kap havonta. Nincs szabadnap, fizetett ünnep, táppénz. Ikreink vannak, dupla Gyest és családit kapok, ami 78.800 Ft. Szerencsére hitelünk nincs, viszont albérletben élünk. Autónk saját, de 14 éves. Nyaralni a 200 km-re lakó mamához megyünk. Anyagilag nem tudnak támogatni a szülők. Nagyon nehéz, de tavasszal mennek oviba a fiúk, és keresek munkát. Talán úgy jobb lesz.

De rossz olvasni, hogy tanult, értelmes és életüket kockáztató emberek milyen keveset keresnek. Mi már elkéstünk a külföldre költözéssel, de a húgomat erre buzdítom.

2011. nov. 22. 16:01
 67/91 anonim ***** válasza:
Férjem buszsofőrként dolgozik, és nettó 120ezer és 140ezer közt keres. de idén ez i csökken majd sajna!szakmunkás bizije van
2012. jan. 10. 19:04
 68/91 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, h tenyleg tanult emberek, illetve eletuket kockaztatok mennyit keresnek. Mi 3 es fel eve szo szerint elmenekultunk kulfoldre, betelt a pohar, amikor honap vegen a kislanyom gyogyszeret nem tudtam kivaltani, mert mar nem maradt. Kulfoldon elunk azota is, parom meg itteni viszonylatban is eleg jol keres, pedig csak erettsegije van. Viszont nagyon nehez lelkileg, neha ugy mennek haza. Aztan eszembe jutnak az anyagi gondok, es inkabb maradok. De igy sem az igazi. Raadasul annyit nem is keres, h sokat sporoljunk. ( csak az alberlet 800 euro : (, es nagyobbat kell keresni, mert jon a 2. gyerkoc).
2012. jan. 10. 19:12
 69/91 anonim ***** válasza:
100%
110 és pék (táblás)
2012. jan. 10. 19:56
 70/91 anonim ***** válasza:
Akkor az én férjem nagyon jól keres! Technikusi végzettsége van. Ő 200.000 nettó körül kap havonta, + cafetéria (egészségpénztár, 18000 kajajegy, internet volt tavaly, idén ezeket elvették). 3 műszakba dolgozik, 7 nap után 2 nap pihenő jár neki, de legalább van munkája és jól keres! A lakáshitelünk 95.000 Ft, a kocsihitel 55.000 Ft. A rezsi is elég sok! Nem tudunk félretenni semmit, hónapról hónapra élünk, de legalább telik kenyérre! Jelenleg én GYED-en vagyok, 60 körül kapok! Még így is siralmas a helyzetünk! De látom lehetne rosszabb is!
2012. jan. 10. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!