Miért azt mondják gazdagnak, aki 500e felett keres?
Tele van a játszótér olyanokkal, akik 2 luxus autóval, nagyköbcentis motorral, hegyi nagy és sok szobás házzal, balatoni nyaralóval, vadi extra ruhákkal rendelkeznek, magán oktatásba ( vagy adja Isten önkormányzatiba) járó 3 gyerekkel, 2 db kiadott lakással, takarítónővel, bébisziterrel rendelkeznek, több nyelven beszélő több diplomások és szegények minimálbérből élnek.
Miért azt akarja húzni a kormány, aki bejelentett bérből és fizetésből él?
Közelébe sem vagyok jelenleg az 500as bérhez, de ezt nem értem akkor sem.
Van olyanom, akinek ennyi a fizetése, de lakáshitele van, 6 éves használtan vett autója az egész családnak és nem futja magán ovodára havi 90-ért.
Miért mindig ahhoz nyúlnak, aki rendesen dolgozik és be is van jelentve, miért nem mennek ki családlátogatásra az igazán gazdagokhoz és kérdik meg, hogy miből vette ezt meg azt és mikor adózott utána?
anyamancs
nem keresek még,jelenleg egyetemista vagyok és a szüleim tartanak el.
így nem akarok kemény szavakkal élni.
de valóban én sem értem,h sok embernek miből futja egy csomó dologra.
nekünk nincs hitelünk,csak egy lakásunk és autónk,illetve a nagyszüleim háza,amibe minden hónapba mi fizetjük a rezsit.(dédim él ott 1edül és anyukám fogyatékos húga)
nem vagyunk gazdagok,anyukám gazdasági irodában dolgozik egy gimiben (havi 110ezer),apukám rokkantnyugdíjas,mivel szívbeteg (havi 92 ezer).
én továbbra is úgy gondolom,h nem a kicsikről kellene lehúzni minden bőrt és valóban körül kellene nézni néhány minimálbért kereső,de luxuslakásban élő ember portáján
am sok ember örülne,köztük a szüleim is,ha havi 500 ezret keresnének.
a hitelről meg annyit,h úgy gondolom,h mindenki addig nyújtózkodjon ameddig a takaró él.
szóval aki keres havi 100ezret és felvesz 10 milliós kölcsönt,az már tudta h bármi történhet.
nekünk soha nem volt több milliós kölcsönünk.
a kocsit vettük részletre,de azt is úgy h a felét kifizettük önerőből.
inkább éljek szerényen,és ne rettegésben,h mikor csneget a végrehajtó :(.
A törvényeket is gazdagok hozzák, így elképzelésük sincs, hogy lehet megélni normális keresetből.
Nekem nem kell sok pénz, az csak hülyíti az embert, de Valóban idegesítő, ha valaki albérlet támogatást kap a 150 milliót érő lakása mellé.
Viszont nem éri meg ezen idegeskedni. Normális munkával, bejelentve és adózva nehéz megélni. Ez mindig így lesz.
3-an vagyunk 160 ezerből és nagyon régi nagy családi házban,aminek a fűtése iszonyat sok,és eladhatatlan.Após is itt él velünk,kisnyugdíjas.Szó szerint az éhhalál szélén állunk és a pénz egyre kevesebb és kevesebb!!!!És az állam csak elvesz:(((Keleti régióban élünk,ahol a munkalehetőség nulla.Hiába van nekem vagy a férjemnek akárhány diplomája is...
Volt olyan munkahely ahova pont a diplomám miatt nem kellettem!!!!!!!!
miért van az,h akik havi fél millióból élnek,úgy gondolják,h aki "csak" 200-ból él annak hó végére már csak kenyér és víz marad?
első vagyok és ez egyáltalán nem így van,csupán annyi az egész,h nem költik a szüleim és én sem nyakra-főre a pénzt minden kacatra,csak azért mert olcsó.
és most nem azt szidtam aki felvette a hitelt,csupán annyi,h mindenki tudhatná,h van kockázat.
így azt mondom,h aki felvette úgy a hitelét h épphogy ki tudták már az első havit is fizetni (50000 ft) (ismerősről van szó,akik 14 milliós lakást vettek,0 ftos önerő nélkül) az belegondolhatott vna,h bármi lehet 1-2 év múlva és akár majd többet is fizethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!