Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért azt mondják gazdagnak,...

Miért azt mondják gazdagnak, aki 500e felett keres?

Figyelt kérdés

Tele van a játszótér olyanokkal, akik 2 luxus autóval, nagyköbcentis motorral, hegyi nagy és sok szobás házzal, balatoni nyaralóval, vadi extra ruhákkal rendelkeznek, magán oktatásba ( vagy adja Isten önkormányzatiba) járó 3 gyerekkel, 2 db kiadott lakással, takarítónővel, bébisziterrel rendelkeznek, több nyelven beszélő több diplomások és szegények minimálbérből élnek.

Miért azt akarja húzni a kormány, aki bejelentett bérből és fizetésből él?

Közelébe sem vagyok jelenleg az 500as bérhez, de ezt nem értem akkor sem.

Van olyanom, akinek ennyi a fizetése, de lakáshitele van, 6 éves használtan vett autója az egész családnak és nem futja magán ovodára havi 90-ért.

Miért mindig ahhoz nyúlnak, aki rendesen dolgozik és be is van jelentve, miért nem mennek ki családlátogatásra az igazán gazdagokhoz és kérdik meg, hogy miből vette ezt meg azt és mikor adózott utána?

anyamancs

2011. aug. 29. 08:43
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Én is azt gondoltam, hogy ha csökken az adó, majd többen bevallják.

Erre hallom a játszótéri ismerőstől, hogy még így se jelentik be magukat normál valós fizuval ( meg az alkalmazottaikat sem, mert még így is több a szja és tb járulékok meg amit fizetni kell után, mintha másként fizetik ki a dolgozókat és vesznek ki maguknak).De őket tavasszal láttam, mert a nyarat a Balcsin töltik,majd meghallgatom a mostani terveiket.

2011. aug. 30. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!