A te férjed megértő, ha beteg vagy, vagy okol, nehogy megfertőzd a gyerekeket?
Az én férjem olyan tapintatlan ilyen szempontból. Vádlón beszél velem, mintha én tehetnék róla, hogy fáj a torkom, náthás lettem, és rosszul érzem magam.
Az is a baja, hogy reggel nyűgös vagyok, míg meg nem ittam a kávémat, ilyenkor szólni sem lehet hozzám, de miért nem lehet ezt megérteni?!
Na az kéne még! Nehogymár te legyél a hibás, hogy beteg vagy. Fura elképzelése van.
Én se vagyok életképes a kv előtt, nekem utána is kell egy fél óra a gép előtt bambán ülve, amíg felébredek. Addig morcoskodok. A 3 éves gyermekem is tudja, addig ő sem zaklat. :)
Hah, inkább vádolna, de viccen kívül... az enyém hipochonder. Ha megemlítem, hogy fáj a torkom, ő másnapra tuti benáthásodik, és neki jobban fáj.
Ha véletlenül megvágja az ujját (negyed milliméteres seb - amit addig piszkál, míg vérezni nem kezd), akkor minimum fél méter gézzel kell betekernem, mert fááááj...
Karácsonykor mindketten betegek voltunk, lázzal, torokfájással, náthával, stb. Kb. tíz percenként ugrottam az ágyból, mert "szíívem, főzöl nekem teát? csinálsz vajas kenyeret? stb."
Aztán egyszer elegem lett, jól kiosztottam, azóta visszavett a tempóból. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!