Mennyit keres a férjed?
a gyerekem apja 500ezer és egymillió között keresett, mikor milyen hónapja volt a vállalkozásnak. nem volt hitelünk. jó volt. éltünk mint marci hevesen. amúgy csak érettségije volt.
(amúgy nemrég elhagytam. mivel maradtam a lakásban, nem fizet gyerektartást. peren kívül így egyeztünk meg. és most szegényebb vagyok mint a templom egere, munkát keresek, bevételem csak a gyes+csp. és tudjátok mit? a mélyszegénység nem is olyan rossz dolog. persze csak ha átmeneti, és nem egy életen át kell nyomorogni. én ezt most kifejezetten élvezem, egészen új élmény, hogy nem azért gyúrok otthon sógyurmát, mert jó buli, hanem mert nem engedhetem meg magamnak, hogy akár egy doboz gyurmát is megvegyek.)
Jeleneleg 220E a bruttója, most még próbaidón vvan, később majd jár cafeteria is.
Emellet van vállakozásunk is.
Én is gyes-en vagyok, vissza akartma menni a lányom 2,5 éves korában dolgozni, de pont elkezdődött egy átszervezés, úgyhogy nem tudtak munkakört biztoítani, úgyhogy most itthion vagyok
Én kapom a gyest 3 2gyrek utáni csp-t(nagy már iskolás)
02:41
Veled nincs valami rendben az tuti...
Majd ha évekig kéne tengődnöd ennyiből, akkor nem élveznéd ennyire, főleg ha még lakáshiteled is lenne mellé.
Az alap nettó 170, ezért "csak" 200 órát dolgozik egy hónapban. Ha lehúz még 2 szombatot, akkor az plusz 20, a túlórák pedig 1000 Ft. Tehát kb. 200 körül.
Szokott még fusizni is, az is összehoz még kb. 50-100-at.
De ezekért cserébe csak napi 1-2 órát látjuk és van úgy, hogy egész hétvégén dolgozik...
Ráadásul gondolom mondanom sem kell, hogy persze fizikai munka, egész nap áll és dolgozik, mint a gép.
Azért más lenne, ha azt a napi 10-12 órát egy fűtött irodában ülve kéne töltenie ugyanennyiért...
Ja a hitelünk jelenleg 120e, szóval nem olyan fényes a helyzet...
Szia.150-160e között,túlórától függ:-)
Középfokú végzettséggel,csoportvezető beosztásban!
Üdv
Én is gyeden vagyok,így az enyém nem sok:(
Nálunk sem túl rózsás a helyzet.
Férjem netto 100-110 között kap, de nagyon sok kaját haza tud hozni (főttet is és nyersanyagot is) így a kaján rengeteget spórolunk. Ja, szakácsként dolgozik. Biciklivel jár, hogy ne kelljen 10ezret bkv-ra költeni, autónk nincs. Hitelünk félig-meddig van, nem svájci frank szerencsére "csak" diákhitel, amit kb 6 éve tolok magam előtt és még nem kezdtem el törleszteni. :( Gyesen vagyok még nyárig, így jár rá a kamattámogatás.
Viszont engem terhességem elején rúgtak ki, így ha lejár a gyes kereshetek valamit. Én anno felszolgálóként 90 ezret kerestem + a többi (néha 2-3 ezer, néha 5-10).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!