Most ezen tényleg ennyire meg kell sértődni? Vagy én gondolkodom hülyén?
Figyelt kérdés
39 hetes kismama vagyok.Párommal megbeszéltük hogy ha megszületik a baba majd a lánya lejöhet hozzánk babázni.De a párom ezt úgy gondolta hogy mikor jövők haza a kórházból jön velünk már a lánya is.Én ezzel nem igazán értek egyet.Mivel a szüleimmel lakunk még külön szobát sem tudok a kislánynak biztosítani, nekem is furcsa lesz még a helyzet mivel az első babámat várom.Elég lesz a picivel foglalkozni nehezen tudnám még a nagylányt is ellátni.Nyáron egy hetet volt velem a lány de fél perc nyugtom nem volt,még wc re menni sem.Szeretem a kislányt de azért az első pár napot szerettem volna a párommal és a babával eltölteni.Párom meg már reggel óta nem szól hozzám, mert szerinte a kislány segíteni tudna nekem.2011. okt. 22. 13:04
31/31 anonim válasza:
14:04-nek nagyon igaza van. a muszáj nagy úr. Ha nincs alkalmad túl sokat pihenni, előbb-utóbb hozzáedződsz a feladatokhoz. Én írtam, hogy 5 gyerekem van. Szerintetek a 2 éves kicsit le lehetett vakarni rólam, amikor a babával hazajöttünk a kórházból? Nyilván nem. Csináltam a dolgomat, mert muszáj volt. De már az elsőnél is így működtem.
És szerintem a családi jó viszony megalapozása bizony a muszáj kategóriába tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!