Lánykám 1 éves szülinapjára valami tricikliben gondolkodom. Korai lenne még, vagy jó ajándék?
ezt néztem ki konkrétan: [link] Php? Main_page=product_music_info&products_id=2016
Ti milyet vettetek hasonló árkategóriában, amit esetleg már 1 évesen tudott használni? Vagy jó ez? Köszi!
Szerintem nagyon jó ötlet, mi csak másfél, 2 éves kora között vettünk ilyet de egyszerüen csak azért mert addig nem gondoltunk rá hogy lehetne.
A fiam imádta, eleinte ült benne, tudtam tolni, aztán mostmár hajtaj is (2 éves múlt) és utána ezt a tolókart le lehet szerelni.
A szomszéd babák már 10-11 hónaposan üldögéltek benne, nagyon élvezték, szóval egy 1 évesnek is már simán élvezhető sztem.
Mi szeretjük:)
Nem ez a fajta van, hanem egy piros-sárga tulli.hu-ról rendeltük, de a lényeg ugyanez:)
nEKÜNK ILYEN VAN,NÉVNAPJÁRA KAPTA,DE MÉG NEM TUD VELE MENNI,11HÓNAPOS.:)vISZONT MÁR ÜLT BENNE ÉS TOLOGATTAM,TETSZETT NEKI. [link]
bOCSI A NAGY BETŰÉRT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!