1 éves lányka szülinapjára mi lehet jó, hasznos ajándék?
Figyelt kérdés
rokonság kér ötleteket, eddig csak az etetőszék jutott eszembe. ruhája sok van. játékból mi az, ami 1 év után lesz érdekes?2011. máj. 24. 16:17
1/9 Adnil25 válasza:
Szia, esetleg kismotor, babához babakocsi, játék edények, játék konyha, baba hangszerek...most ezek jutottak eszembe.
2/9 anonim válasza:
Fisher price farm ,tanulószék,telefon igaz ezek egy kicsit drágák de szuperek.Játszósátor imádnak belebújni,Baby taxi.Nézz szét a Tulli vagy más játékbóltok honlapján én onnént szoktam ötleteket venni.
3/9 anonim válasza:
Nemrég volt a kislányom 1 éves. Babazsúr volt, ezeket kapta: mágneses rajztábla, gumicsacsi (amire rá lehet ülni, rugózni), kismotor, kutyushinta (tescos), építőkocka, duplo lego. És mindegyikkel nagyon szívesen játszik :)
4/9 anonim válasza:
Az én kisfiam két hete töltötte az 1 évet!Leírom ő miket kapott és,hogy mivel szeret még játszani!
Ugrálóvárat,felfújhatós játékmedence,100 db-os színe műanyag kislabdák(olyan ami a játszóházakban van és most még ezekkel töltöttem meg a medencéjét,imádja ki-be pakolgatni)dömper,bébitaxi,kismotor.!Most hirtelen ennyi!
5/9 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. máj. 24. 19:03
6/9 A kérdező kommentje:
hú, ez a gumilabdás medence nagyon jól szól!
milyen márkájú a labda?
2011. máj. 24. 19:05
7/9 anonim válasza:
Bocs kedves kerdezo, de nekem is jol jott ez a kerdes!
8/9 anonim válasza:
1903-as vagyok
Ilyenek a labdák:
Viszont ugyanez vadiújjan a tescoba 2400 ft!Szóval olcsóbbra jössz ki!
Mondom imádja a kisfiam!Ja és nem gumi hanem műanyag ahogy írtam is!
9/9 A kérdező kommentje:
köszi!
már láttam Régióban is.
2011. máj. 25. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!