Mi a véleményetek? 19 éves vagyok, van egy fél éves kisfiam és azon gondolkodom, hogy kb. másfél év múlva jöhet a következő.
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 15:55
1/11 anonim válasza:
Azt, hogy a te életed, azt csinálsz, amit akarsz.
4/11 anonim válasza:
Te dolgod, én nem tenném. Hacsak nem vagy milliomos, így elég kiszolgáltatott életed lehet...
6/11 anonim válasza:
Most megbotránkozást vártál? Nem jött be!
7/11 anonim válasza:
ebben mi a kérdés vagy a probléma? én azon gondolkodom, hogy holnap veszek egy liter tejet. szerintetek?
8/11 anonim válasza:
Magánügyed.
Amúgy én meg 23 vagyok, és két és fél éves fiam van, én mostanában tuti nem vállalok következőt, csak ha a fiam már nagyobb lesz. Ha te jobban bírod a strapát (vannak egy páran ilyenek, akiknek két kicsi gyerek nem probléma), akkor tedd, ha meg nem, akkor ne. Úgyis te fogod eldönteni, nem mi.
9/11 anonim válasza:
Ez a Te döntésed,ebbe senki nem szólhat bele.Ha úgy szeretnéd,akkor sok boldogságot.Nekem is van egy 9 hós kisfiam,mi is szeretnénk neki tesót,de még várunk vele,mert csak vele szeretnénk foglalkozni,olyan kiszolgáltatottak.Két kicsivel azért nem egyszerű általában, de ez is lehet gyerekfüggő.Csináld úgy,ahogy szeretnéd.Minden jót!
10/11 anonim válasza:
Nem semmi válaszokat kaptál...Szerintem egy picit többet várhatnál,(mondom ugy hogy 1,5éven belül most szülöm a 2-ik gyereket,he-he)de ha megvan a biztos kapcsolatod,anyagi hátteretek,és mind a ketten ugy akarjátok akár be is lehet vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!