Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? 19 éves...

Mi a véleményetek? 19 éves vagyok, van egy fél éves kisfiam és azon gondolkodom, hogy kb. másfél év múlva jöhet a következő.

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 15:55
1 2
 1/11 anonim válasza:
Azt, hogy a te életed, azt csinálsz, amit akarsz.
2010. máj. 1. 16:02
 2/11 anonim válasza:
nem érdekel
2010. máj. 1. 16:06
 3/11 anonim ***** válasza:
te dolgod
2010. máj. 1. 16:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Te dolgod, én nem tenném. Hacsak nem vagy milliomos, így elég kiszolgáltatott életed lehet...
2010. máj. 1. 16:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Sok boldogsagot nektek!! :)
2010. máj. 1. 16:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Most megbotránkozást vártál? Nem jött be!
2010. máj. 1. 16:15
 7/11 anonim ***** válasza:
ebben mi a kérdés vagy a probléma? én azon gondolkodom, hogy holnap veszek egy liter tejet. szerintetek?
2010. máj. 1. 19:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Magánügyed.

Amúgy én meg 23 vagyok, és két és fél éves fiam van, én mostanában tuti nem vállalok következőt, csak ha a fiam már nagyobb lesz. Ha te jobban bírod a strapát (vannak egy páran ilyenek, akiknek két kicsi gyerek nem probléma), akkor tedd, ha meg nem, akkor ne. Úgyis te fogod eldönteni, nem mi.

2010. máj. 1. 19:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez a Te döntésed,ebbe senki nem szólhat bele.Ha úgy szeretnéd,akkor sok boldogságot.Nekem is van egy 9 hós kisfiam,mi is szeretnénk neki tesót,de még várunk vele,mert csak vele szeretnénk foglalkozni,olyan kiszolgáltatottak.Két kicsivel azért nem egyszerű általában, de ez is lehet gyerekfüggő.Csináld úgy,ahogy szeretnéd.Minden jót!
2010. máj. 1. 20:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem semmi válaszokat kaptál...Szerintem egy picit többet várhatnál,(mondom ugy hogy 1,5éven belül most szülöm a 2-ik gyereket,he-he)de ha megvan a biztos kapcsolatod,anyagi hátteretek,és mind a ketten ugy akarjátok akár be is lehet vállalni.
2010. máj. 1. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!