Másfél évesetek szokott még babakocsiban aludni? Kislányom nem szereti a babakocsit, de ma annyifele kéne mennem, hogy azon gondolkodom alvás időben megyünk.
Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 07:57
1/6 anonim válasza:
Az én lányom se szereti a babakocsit. 16 hónapos. De mostanában mindig intéznem kell vmit, meg jön ugye a karácsony is , bevásárlás stb. Nálunk messzebb van a városközpont, valahogy mindig belecsúszunk az alvásidőbe. Én viszem a csicsis rongyát, meg cumisüveget (amúgy pohárból iszik már rég) és úgy kicsit nyűglődve de elalszik benne ha folyamatosan megyek vele. Aztán mondjuk annyira nem jó a nap, mert így babakocsiban csak max. 1 órát alszik (itthon2-3at is alszik) aztán felébred és esze ágában nincs visszaaludni már itthon. Utána már nehéz a napunk mert 5-6 felé tök fáradt már, de hát akkor még mégse viszem fürödni...szóval nyűgös napunk lesz.
2/6 anonim válasza:
Kislányom jövőhéten lesz 2 éves! Októberben a jó időben még nagyon sokat aludt a babakocsiban! Talán még novemberben is! Könnyen elaludt benne, főleg mikor a Mamáéknál voltunk, egyszerűbb megoldás volt, mint miden más! Most viszont már nem tenném bele, mivel nagyon hideg van és nem lehet már olyan jól betakargatni, mint pici baba korában!
3/6 anonim válasza:
Persze. Igaz, hogy már 22 hónapos. Nagyon szeret babakocsizni. Ma is délután megyünk, el is fog aludni. Hosszútávon nem szeret gyalogolni.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy ilyen hideg lesz, vajon így is menjek?
2010. dec. 17. 11:06
5/6 anonim válasza:
21 hónapos, semmi baja babakocsival, bár már ritkán használjuk.
De talán 3-4 het- a városban sétáltunk és simán aludt benne.
6/6 anonim válasza:
előző
Miért ne lehetne betakarni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!