Sajnos olyan szociális körülmények közé kerültem 9 hónapos kislányommal, hogy már az anyaottonokon gondolkodom?! Esetleg egy ugyanilyen helyzetben való kismamával? Egy közös albérlet?
Szia!
A szüleidhez nem tudnál költözni a kicsivel?Jobb lenne nektek!:)))
Szegény, sajnálom.
Menj a helyi önkormányzathoz, adhatnak támogatást, segélyt. Menj a családvédelmi szolgálathoz, ők is lehet tudnak segíteni.
Amúgy én biztos elmennék veled, ha olyan helyzetben lennék!
Tartsatok ki!-)
Bölcsi?
Én is ajánlanám a védőnő, a családsegítő szolgálat segítségét, valaki biztos tud valami jó megoldást vagy legalábbis épkézláb ötletet.
Internetes fórumon nem fogsz megbízható albérlőtársat találni...
Vigyázz magadra! Remélem hamarosan lesz megoldás a problémáidra!
Szia!
Miért dobtak ki a szüleid?Én sose tudnám kidobni a saját gyerekemet!Hát elég szivtelenek!Már bocsi,hogy ezt irom!
A babát meg nem vehetik el tőled,mert a tied és ha rendesen ellátod,akkor meg nincsen indok!Kérj segélyt az önkormányzattól!Egyedül neveled a kicsit?
Sajnálom, hog ilyen helyzetbe kerültél.
Nekem több ismerősöm is volt, aki anyaotthonban élt - szociális szolgáltatónál dolgozom - és semmi baj nem volt.
Legalább tudot pénzt gyüjteni. Akinek nem volt munkahelye, segítettek neki keresni. Aztán mikor volt elég megtakarított pénze és jó munkahelye, akkor kiköltözött albérletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!