GYerekszoba faldekoráció céljából milyenek a faltetoválások, falragaszok? Szépek, mutatósak? Micimackón gondolkodom, meg csőrikén.
Én készítettem dekorgumiból, amit a kreatív hobby boltokban lehet kapni. Lettek bárányok, halak, napocska, hajó, méhecske, csiga, gombák és még készül a többi. Nem drága és sablonok meg vannak a neten. Ezen az oldalon pl. rengeteg sablon van: [link]
Jó művészkedést, ha van kedved hozzá!
Off: É is dekorgumin gondolkodom ... megmondanád nekem, hogy mennyiért veszed (még nem néztem körül), s milyen kiszerelésben van?
Köszönöm
On: Barátnőmnek iporkából vannak fent a falon halacskák, s nagyon jól mutatnak! S a pici is imádja nézegetni őket!
12:17-esnek
120 Ft körül van nálunk egy A4-es méretű dekorgumi, van A3-asban is, de annak nem tudom az árát. A színválaszték meg igen széles.
Az tényleg nem drága! Köszönöm szépen!
További nagyon boldog babavárást Nektek!
Nézd meg!
Nekünk ilyen van a falon a gyerekszobába, én nagyon szeretem, szerintem nagyon praktikus, könnyen feltehető!
Volt már hogy átrakosgattam, és semmi nyoma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!