Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik nem tervezték a kisbabát...

Akik nem tervezték a kisbabát hogyan közöltétek a párotokkal?

Figyelt kérdés
Megtartottátok? Hány évesek voltatok? Együtt vagytok még? Párotok hogy reagált?
2011. aug. 11. 18:22
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

16 éves kismami vagyok:) Köszönöm!:)

Amúgy én elhiszem, hogy félti a fiát, engem is félt anyu, mégis tud örülni annak a kis életnek aki a mi Kisbabánk és az ő unokájuk.. Ha én lettem volna anyu vagy anyós helyében ugyanúgy örültem volna, ahogyan anyu és ahol tudtam volna, ott segítenék, nem hátráltatnám őket...:(:)(mert többnyire csak hátráltatás, beleszólás van, segítséget még fel sem ajánlották(anyósék részéről, persze néha anyu is beleszól ebbe-abba, de teljesen máshogy, mint anyós), nem mintha nem keresne eleget a párom, de szerintem egy anya/nagymama dolga, hogy segítse a gyermekeit, unokáit..)

2011. aug. 14. 19:31
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok kedves kérdező! Legyetek nagyon boldogok!

Nálunk annyira tervezett volt a baba, hogy már két éve akartuk, így hasonló történettel nem tudok beállni a sorba.

De tényleg jó volt a többieket olvasni. :)

2011. aug. 14. 21:56
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is gratulálok! :)

Mi 2009 január legelején jöttünk össze már 5 éve előtte jó barátok voltunk)!Februárban voltam nődokinál kontrollon, és mondtam neki, hogy szeretnénk majd kb év vége felé babaát, hogy szerinte elkezdjek e gyógyszert szedni?Előtte volt egy nőgyógyászati műtétem, és mondta, hogy nem is igen sikerülne fél éven belül a baba a műtét miatt!Hagy ürüljön a szervezetem (előtte 12 évig azedtem görcsök miatt) Így nem kezdtem el, a cigit letettem , szóval készítettem a szervezetem! Hát utána még egyszer megjött, és decemberre megszületett a lányunk!Szóval mire terveztük, már a kezünkben volt :)Pedig alig volt itthon a párom, mert külföldre járt akkoriban!

Most tervezzük a tesókát, de Ő úgy látszik nem akar ennyire jönni!

Nálunk hatalmas öröm volt!Érdekes mert nme volt bennünk egy percig sem kétség :)És mikor kiderült 100 %ban biztos voltam benne, hogy csak jobban fog szeretni! :)

Sajnos vesekőgyanűval voltam a sürgősségin anyósommal, mikor ott csinálni kellett tesztet a gyógyszerek miatt, (4 napot késett)mikor kiderült, és hívtam a párom hogy siessen (akkor tartott hazafelé) , ő meg végig azt hitte annyira fáj és annyira rosszul vagyok, hogy azért sürgetem :)

Na mikor hazaért megkönnyezte a hírt! :)Nekem meg "csak" húgyhólyaggyulladásom volt!

2011. aug. 15. 13:13
 34/34 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 15. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!