Hogyan közöltétek a párotokkal, hogy rövidesen apa lesz? És a család többi tagjával?
Gondolom lesz olyan, aki csak elmondta, és lesz olyan is, aki valami megható módon közölte.
Kíváncsi vagyok!!!
A férjem úgy mondat el a családnak, hogy azt mondta(miután egy ideje nem éreztem jól magam) hogy :
"Kiderült mi a baja az asszonynak"
Mindenki kérdezgette hogy jaj mi az, súlyos-e stb...
Erre a férjem:
"Két szíve van:-)"
Hát nem mindenkinek esett le rögtön:-)))
Olyan jó nektek!!!!!!!!!!!!!
Mi most próbálkozunk, de olyan nagyon jó olvasni, amikt írtok.
köszi
Várok még történeteket!
Hgajnalban, félálomban kérdezte, amikor visszafelé botladoztam a vécéből az ágy felé, hogy "na, mi lett?" Szóval nem valami ronatikuusan közöltem vele...
A családommal még kevésbé romantikusan sikerült. Épp a szüleimnél voltunk hosszú hétvégén, és azt terveztem, hogy egy hét múlva nyújtom át nekik a 6 hetes UH felvételt, amikor az 5. héten bevéreztem, nem kicsit, nagyon. Esélyem se volt eltitkolni előlük, hogy nem a menszeszem jött meg épp, hanem baj van, és most rohanunk a kórházba...
Talán a másodikat majd sikerül másképp közölni.
26h km
Megcsináltam a tesztet este, a párom még dolgozott. Felhívtam, mondom"azonnal haza kell jönnöd!" Mire ő: "miért mi van?" "Nem telefontéma!Ajjj a francba nem bírom ki!!! Pozitív a teeeesssszt!!!!" Ő: Úristen, Úristen, Úristeeeen!Szeretlek, imádlak, rohanok! Vigyázz magatokra, feküdj le, pihenj!"
A nagy sietségben hazafelé lerobbant az autó:D az ideg majd'megölte!:D A szüleinek: rászólt az anyjára, hogy ne gyújtson rá bent, kimentek, anyós már vigyorogva jött be vissza és mondta apósomnak! :)
Apumnak: van egy vadászgörink, ameddig nem lettem terhes ő volt a mi kis babunk:P. Apumnak mindig azt mondtuk, hogy az az ő unokája. Ő meg mindig azt mondta, hogy inkább igazi unokája lenne már. Na, mikor megtudtuk annyit mondtunk: már nem csak a görci az unokád, lesz igazi is!:)
Persze azóta is megvan a göri is a kisfiam pedig itt magyaráz a játszószőnyegen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!