Terhes szexben mit szerettek a párotokkal?
Ez most nem tudom, hogy fog hangzani, de én csak szükségleteket elégítettem ki..főleg a vége fele.Nagyon furi volt, hogy a babám ott van bennem, párom meg épp izzad rajtam.Páromat azt mondta nem zavarja,csak mindig kérdezte, hogy nem e fáj, meg, hogy jó-e..
De pózokban fontos volt, hogy kényelmes legyen.Nem tudom mit írhatnék még...
Őszintén? Leginkább semmit! De amúgy csatlakoznék az előttem szólóhoz,inkább csak a szükségletek miatt,nagyon kímélő pózban.
És mindkettőnket feszélyez kicsit! Ez van.
Én mindent... egyszerűen magamtól is megrémülök: már attól képes vagyok a plafonig felizgulni, ha végigsimít a karomon...
EZ őt is eléggé megriasztja, mert nem volt sohasem ennyire... "vad"...
Mármint nem VOLTAM előtte ennyire vad.
Bahh, már gépelni sem tudok.
Minden terhességem kiderültekor még aznap este hatalmas örömszex. Aztán a 12. hétig valahogy ritkábban kívántam a dolgot. Onnantól azonban izzott a lepedő. Volt, hogy alig vártam, hogy este legyen végre, és elcsendesedjen a ház:)
Pózok tekintetében a vége felé már komoly munkát igényelt, hogy elérjük egymást. Szerencsés alkat vagyok, szülések után is hamar visszaállt a rend.
Nálunk félidőig ugyanúgy ment,mint rendesen,utána(miattam,mert valamiért már nem volt jó)az orális szex maradt,és ez mindkettőnknek megfelelt.
Az utolsó hónapban már hanyagoltuk a témát,mert annyira keményedtem utána,hogy nem mertem.
Egyébként soha életemben nem éreztem magam annyira szexisnek,mint pocakosan:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!