Mennyit szexeltek párotokkal? Kivánjátok az együttlétet?
Én nagyon kívánom! Csak a férjem az elmúlt 2-3 hétben rengeteget túlórázott, így sajnos kicsit lecsökkentek az együttlétek.
Amúgy olyan heti 2-3 megvolt így terhesen is. Igaz, nem volt már olyan egyszerű, leginkább csak egy pózban tudtuk csinálni, de azért jó volt.
40+2 hetes kismama
8:59 5:51
én csak tanácsolni tom h probáljátok megbeszélni.olyan férfi nincs aki 2hónapig kibirja h ne legyen szex.(sztem ő már máshol keresi ezt)
nekünk hál égnek nincs gondunk ezzel,de azért volt egyszer h 1hétig nem volt.:) de ált vagy mindennap de 2naponta biztos megvan a dolog:)
Az utóbbi kb. 1 hónapban redukálódott heti 1-2 alkalomra. Kívánjuk és élvezzük mind a ketten.
37+5 hetes km
Mi egyszer voltunk együtt mióta terhes vagyok. Volt egy kis vérzésem az elején, ezért jobbnak láttuk megvárni a 12. hetet, utána meg még csak egyszer próbálkoztunk. Kicsit furi mindkettőnknek így.
Én nem annyira gyakran kívánom, 2 hetente elég lenne, a férjem sem erőlteti, de sokat ölelkezünk, simogatjuk egymást és ha úgy látom hogy ráfér szívesebben kényeztetem másképpen. :)
Az elsővel kívántam,nagyon is. A második babával vártunk a betöltött 12. hétig,egy korábbi vetélés miatt,aztán majdnem minden nap csináltuk,még az utolsó héten is. A harmadik babánkkal ma kezdtük a 11. hetet, eddig 2x voltunk együtt,de én mind a 2x nagyon féltem,mert tavasszal lesz 1 éve,hogy volt egy vetélésem -megint- . Másodjára 1 hete voltunk együtt, akkor annyira nem esett jól, másnap és harmadnap fura érzésem volt a méhem környékén, mintha keménykedett volna,főleg,ha emeltem. Néha még mindig van hogy keménykedés szerűt érzek, így szerintem a 12. heti uh-ig megint várunk... hátha utána már nekem is jól esik majd,mert akkor már biztos nyugodtabb leszek... nem úgy,mint most.
Boldog babavárást Mindenkinek,Könnyű szüléseket és Egészséges kisbabákat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!