Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit szexeltek párotokkal?...

Mennyit szexeltek párotokkal? Kivánjátok az együttlétet?

Figyelt kérdés
21+4km
2011. febr. 22. 07:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Én nagyon kívánom! Csak a férjem az elmúlt 2-3 hétben rengeteget túlórázott, így sajnos kicsit lecsökkentek az együttlétek.

Amúgy olyan heti 2-3 megvolt így terhesen is. Igaz, nem volt már olyan egyszerű, leginkább csak egy pózban tudtuk csinálni, de azért jó volt.

40+2 hetes kismama

2011. febr. 22. 08:49
 2/10 anonim ***** válasza:
2 havonta egy alkalom talán, és ebből fakadnak a problémák. Már nem érzem se nőnek magam mellett, se azt, hogy fontos vagyok neki. Fontolgatom a válást is, mert már nem először van nálunk terítéken a szexualitás.
2011. febr. 22. 08:51
 3/10 anonim ***** válasza:
én nem kívánom :(. alig tudok mozogni, már maga a kivitelezés is nehéz. pedig lelkileg szeretném, csak fizikailag nem megy. férjem türelmes, de sajnálom őt, biztos nehéz neki. férfiaknak ez szinte olyan szükséglet, mint az evés. marad az összebújás,ölelkezés de az biztos nem elég neki, csak nem teszi szóvá.
2011. febr. 22. 08:59
 4/10 anonim ***** válasza:
08:51 beszélgessetek egy kicsit. lehet, hogy ő is gondol valamit magában és teljesen elmentek egymás mellett. nehogy ezen múljon egy amúgy jó kapcsolat sorsa.
2011. febr. 22. 09:01
 5/10 A kérdező kommentje:

8:59 5:51

én csak tanácsolni tom h probáljátok megbeszélni.olyan férfi nincs aki 2hónapig kibirja h ne legyen szex.(sztem ő már máshol keresi ezt)

nekünk hál égnek nincs gondunk ezzel,de azért volt egyszer h 1hétig nem volt.:) de ált vagy mindennap de 2naponta biztos megvan a dolog:)

2011. febr. 22. 11:53
 6/10 anonim ***** válasza:
a máshol keresi az nyilván egyértelmű nekem is és nem is fogok megsértődni rajta. tudom, hogy ez nem nőket jelent, csak pl. ezt azt nézeget neten. nálunk azért még két hónap nem maradt ki, de két-három hét igen és azért az is hosszú szünetnek. heti egyet normálisnak tartom, ha mindkettőtöknek ennyi az igénye. de nálunk nekem is többre lenne igényem és mégse megy. valahol frusztrál a tudat is, hogy nem vagyunk egyedül. remélem ez csak átmeneti és szülés után minden a régi lesz.
2011. febr. 22. 12:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Az utóbbi kb. 1 hónapban redukálódott heti 1-2 alkalomra. Kívánjuk és élvezzük mind a ketten.

37+5 hetes km

2011. febr. 22. 13:43
 8/10 márti1983 ***** válasza:
én már nem is kivánom ,lehet a tudat h nem vagyok olyan mint régen mert hiztam.a férjemet nem zavarja és nem is teszi szová hogy kevesebb mint régen.de azért probálom igy is azt a heti 1 alkalmat teljesiteni nem mintha muszély volna csak azt akarom h jo legyen a férjemnek.
2011. febr. 22. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi egyszer voltunk együtt mióta terhes vagyok. Volt egy kis vérzésem az elején, ezért jobbnak láttuk megvárni a 12. hetet, utána meg még csak egyszer próbálkoztunk. Kicsit furi mindkettőnknek így.

Én nem annyira gyakran kívánom, 2 hetente elég lenne, a férjem sem erőlteti, de sokat ölelkezünk, simogatjuk egymást és ha úgy látom hogy ráfér szívesebben kényeztetem másképpen. :)

2011. febr. 22. 15:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Az elsővel kívántam,nagyon is. A második babával vártunk a betöltött 12. hétig,egy korábbi vetélés miatt,aztán majdnem minden nap csináltuk,még az utolsó héten is. A harmadik babánkkal ma kezdtük a 11. hetet, eddig 2x voltunk együtt,de én mind a 2x nagyon féltem,mert tavasszal lesz 1 éve,hogy volt egy vetélésem -megint- . Másodjára 1 hete voltunk együtt, akkor annyira nem esett jól, másnap és harmadnap fura érzésem volt a méhem környékén, mintha keménykedett volna,főleg,ha emeltem. Néha még mindig van hogy keménykedés szerűt érzek, így szerintem a 12. heti uh-ig megint várunk... hátha utána már nekem is jól esik majd,mert akkor már biztos nyugodtabb leszek... nem úgy,mint most.

Boldog babavárást Mindenkinek,Könnyű szüléseket és Egészséges kisbabákat!!!

2011. febr. 22. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!