Milyen programokat csináltatok a párotokkal terhesen?
Ha néha megtudtok engedni magatoknak egy romantikus vacsorát, az nagyon jó program szerintem.
Aztán nekünk így 26hetesen a legnagyobb élvezet a baba boltokat járni, azt mindketten, vagyis hárman imádjuk!
Én is 20 hetes vagyok, tegnap este moziban voltunk. Ma meg nem volt kedvünk főzni, elmentünk ebédelni.
Amúgy én mielőtt elindulunk valahová, pisilek vagy 3-szor. Akkor is leülök, ha úgy érzem, hogy nem kell. És akkor egy ideig tuti elvagyok. :)
Mi letöltött filmeket nézünk a számítógépen és otthon pattogatunk kukoricát hozzá:)
Vagy kis kiruccanás valamelyikünk szüleihez pár napra, ennyi. az a baj, hogy sok a munka, ha nem bent akkor otthon vagy a kertben, én örülök ha végre megszületik (kb. egy hónap) akkor végre nem kell bejárnom a munkahelyemre (talán!... ) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!