Akik nem tervezték a kisbabát hogyan közöltétek a párotokkal?
Na,akkor gratula nektek és sok boldogságot:)
Látod,megmondtam,hogy ez az 1-2 év mit sem számít már:D
Gratulálok! :)
Mi napra pontosan 1 éve voltunk 1 hetet Siófokon.... Benne volt a pakliban, hogy lehet baba,de nem terevztük, nem gyúrtunk rá... Szeptember 5-én jutott eszembe, hogy előző nap meg kellett volna jönnie. Hétfőn vettem tesztet, és du. meg is csináltam, pozitív lett. Hívtam, de nem vette fel, megbszélésen volt. Küldtem sms-t, hogy jöjjön hozzám, nagyon fontosat kell mondnaom. Jött is, mutattam neki. Amikor beszélgettünk, ő eleve úgy volt, hogy évek óta akart családot, de mondtam neki, hogy nem kell megtartani (igazából nem tudtam volna elvetetni), de úgy éreztem, kell adni egy esélyt, hogy ne úgy tűnjön, meg akartam "fogni", erre rámnézett, könnyes lett a szeme, és megkérdezte, hogy nem szeretem annyira, hogy kelljen a gyereke? Novemberben volt az esküvőnk. Most meg a kis 3 hónapos itt alszik az ágyamon.
Júnisuban találkoztunk először,következett egy nehéz időszak az életembe,augusztusban édesapámat elvesztettem. Teljesen kifordultam önmagamból. Gyógyszert szedtem,de közbe kimaradt. Decemberben már 2 hetet késett,de arra gondoltam az idegességől,de belém bújt a kisördög,azért kellene tesztet csinálni, Este 10 kor elmentünk venni egyet,kb. 11 fele teszteltem.Pozítiv lett...édesanyám 2 nappal előtte kórházba került,idegileg teljesen kikészült apukám halála miatt. Kisfiam nagyon akarhatott jönni,mert tapadnia kellett rendesen. Sok stressz ért akkoriban. Szóval a párom nagyon boldog volt,én sírtam,örültem is,de féltem is h mi lesz. Másnap reggel már nőgyógyásznál voltam, 6 hetes terhes voltam,megkaptam az uh képet,. lefénymásoltam,bele tettem egy borítékba,megcímeztem anyum nevére, és vittem be neki a kórházba. Mondtam levele érkezett nézze meg. Uh képen rajta volt Szia Mama!
Gondolhatjátok,erőt adott mindenkinek apum halála után. Párom végig mellettem állt,ő nagyon boldog volt,mikor kiderült kisfiú még el is sírta magát. Nagyon kisfiút szeretett volna. Ja és a szülés édesapám születésnapját indult meg.Pedig 4héttel későbbre voltam kiírva,de így is 3 kg-val jött a világra. Azóta már húga is van. Fiam 3 éves,lányom 2 éves:-)))
Kérdező sok boldogságot nektek,könnyű terhességet,egészséges,boldog kisbabá(kat)t kívánok nektek!
16 vagyok, gyógyszert szedtem. Anyu mindig írta velem együtt, hogy mikor jött meg. Mikor már 13 napja késett akkor engedtem meg anyunak, hogy hozzon tesztet.(mindig is pontos volt a mensim, a gyógyszer előtt is, csak amíg nem szedtem olyan görcseim voltak, hogy nem tudtam suliba sem menni, sőt hánytam is, volt hogy kiszáradtam, kórházba kötöttem ki) Akkor voltunk fél éve együtt, anya megengedte, hogy suli időben nálunk aludjon, hétvégente én náluk(párom 22). Azt hiszem, hogy kedden vagy szerdán teszteltem. Este fél 10 fele értünk haza a tesztet szorongattam, vártam, hogy pisilni keljen, persze nem kellett csak 11körül. Megcsináltam, lehajtottam a wc tetejét ott ültem nem tudtam kimenni de a tesztet nézni se. Aztán azt éreztem, hogy már megvan az eredmény. Visszacsomagoltam a dobozába, kivittem, a párom meg "nézzük már meg.." Megnéztük, pozitív volt. Összenéztünk, ő leült az ágyra én megmutattam anyunak. Anyu másnap hozott még egy tesztet, azt végig figyeltem, azonnal pozitív lett..:) Mindenki felfogta a helyzetet. Én örültem, anya örült is nem is(3. unoka lesz 33-32 éves bátyáim vannak), de megígérte, hogy bárhogy döntünk, támogat. Párom először még nagyon gondolkozott, de úgy gondolta, hogy tartsuk meg, így most 16 hetes kismami vagyok. Én biztos voltam abban, hogy megtartom, de senkinek nem szóltam róla. Ha a párom akkor azt mondja, hogy ne tartsuk meg, akkor én egyedül is megtartom anyával:)
Aztán a nemrég megkérte a kezem(1 hónapja), most 19-én lesz az esküvőnk:) Anyósom mióta tudja, hogy jön a baba 180°os fordulatot vett, velem szemben, de nem érdekel, Mi boldogok vagyunk, alig várjuk a babát, imádjuk egymást és Őt is!!!:) Ha érdekel még valami szívesen mesélek!!:) Bocsi, hogy hosszú lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!